5 vinkkiä: Loihdi upea syystuoksu kylpyhuoneeseen

Syksy on täällä, joten mikset loihtisi upeita syystuoksuja kylpyhuoneen piristykseksi?

Kokeile näitä syksyisiä tuoksuja piristämään kylpyhuoneesi tunnelmaa.

1. Sytytä täydellinen yhdistelmä kynttilöitä

Sytytä syksyn kunniaksi kolme tuoksukynttilää – rosmariinin, sitruunan ja vaniljan tuoksuisia –, jotta saat kylpyhuoneeseesi makean, maanläheisen tuoksun.

2. Tee oma hajustesekoitus

Kuivien ainesosien yhdistäminen purkkiin on oiva keino luoda helppo, pitkäkestoinen tuoksu.

Kokeile kuivattuja omenanviipaleita, muskottia ja kanelia. Sekoita ainesosat koristekulhossa tai -vaasissa ja laita kulho kylpyhuoneeseen tuoksumaan.

3. Laita kolme pisaraa eteeristä öljyä vessapaperirullan sisälle

Tipauta haluamaasi eteeristä öljyä, kuten muskottia tai kanelia, vessapaperirullan sisälle. Niinpä aina, kun revit rullasta palasen paperia, aromia vapautuu ilmoille.

4. Tee tuoksuva syömäpuikkohajuste

Tee-se-itse-syystuoksu syntyy seuraavilla ainesosilla: mineraaliöljy, vodka, syömäpuikot, eteerinen öljy ja pieni vaasi.

Sekoita 0,6 desilitraa mineraaliöljyä 2–3 ruokalusikalliseen vodkaa. Lisää sitten eteeristä öljyä. Seoksen tulisi koostua 75-prosenttisesti pohjasta ja 25-prosenttisesti valitsemastasi eteerisestä öljystä – hyviä syystuoksuja ovat esimerkiksi kaneli, muskotti tai inkivääri. Laita syömäpuikot pystyyn vaasiin ja nauti tuoksun leviämisestä kylpyhuoneeseesi.

5. Appelsiini-neilikkahajuste

Pistele hakaneulalla appelsiiniin pieniä rakoja ja laita niihin neilikkaa. Päällystä appelsiini neilikalla ja asettele hedelmä pienelle lautaselle. Vaihda appelsiini viikon välein.

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat