Raparperivispipuuro:
- Keitä vettä ja pieneksi pilkottua raparperia kunnes raparperit ovat hajonneet nesteeseen.
- Lisää loput ainekset, kiehauta ja madalla lämpöä.
- Keitä miedolla lämmöllä useasti sekoittaen 10 –15 minuuttia.
- Jäähdytä ja vispaa voimakkaasti kylmänä.
Mansikkamaito:
- Sekoita vispilällä kauravispi, mansikkamehu ja vanilja.
Puffattu tattari:
- Lämmitä öljy kuumaksi kattilassa.
- Laita ruokalusikallinen tattaria kuumaan öljyyn. Tattari "puffaantuu" 1–2 minuutissa.
- Nosta puffatut tattarit leivinpaperille kuivumaan
Mansikkapöly:
- Aja kuivatut mansikat tehosekoittimessa pölyksi.
Annoksen kokoaminen:
- Pursota pohjalle vispipuuroa.
- Paina lusikalla keskelle kuoppa, asettele leikatut mansikat kuoppaan.
- Kaada ympärille mansikkamaitoa.
- Raasta tarjoiltaessa päälle hieman sitruunan kuorta ja viimeistele ripottelemalla päälle puffattua tattaria.