5 minuutin kikka auttaa nettideittailijoiden murheenkryyniin – eliminoi "90 prosenttia huonoista treffeistä"

3:25
Oletko ajatellut, että treffeillä voi myös tienata? Videolla kerrotaan naisesta, joka tekee rahaa treffailemalla.

Videopuhelu netti-ihastuksen kanssa auttaa hahmottamaan, synkkaako hänen kanssaan oikeasti.

Paatuneet Tinderin ja muiden treffipalveluiden käyttäjät tietävät tunteen, kun orastavan netti-ihastuksen tapaaminen todellisessa maailmassa pettää odotukset ja pahasti. Tyypin ulkonäkö ei välttämättä vastaa hänen imartelevia kuviaan. Kenties juttu ei luista kuin netissä tai tunnelma on muuten kiusallinen. Henkilökemian taso on korkeintaan nolla.

Treffien jälkeen olo on ymmärrettävästi turhautunut. Pahimmillaan on haaskannut ajan lisäksi rahaa, kun treffiseuraa on kestänyt pelkästään oluen voimalla. Mutta onko online-deittailijan edes mahdollista välttyä pettymyksiltä? Men’s Health kertoo, että ainakin antikliimaksin todennäköisyyttä voi helpolla kikalla pienentää – nimittäin FaceTimen tai muun videopuheluohjelman käyttämisellä.

Videopuhelun avulla kun voi nähdä ja kuulla potentiaalisen treffiseuralaisen ja tehdä johtopäätöksen suhteen jatkosta.

Eliminoi ”90 prosenttia huonoista treffeistä”

Miestenlehden haastattelema Courtney Cleman sanoo, että nettideittailusta on tullut äärimmäisen turhauttavaa ja hedelmätöntä, kun tavatessa käy ilmi, ettei kahden ihmisen välillä ole kemiaa tai henkistä yhteyttä. Cleman työskentelee toimitusjohtajana newyorkilaisessa yrityksessä, joka tarjoaa seksiin, parisuhteeseen ja hyvinvointiin keskittyviä kursseja.

– Kerron asiakkailleni, että jos he käyttävät FaceTimea ennen ensitreffejä, he voivat todennäköisesti eliminoida 90 prosenttia huonoista treffeistä, Cleman sanoo.

Samoilla linjoilla ovat lehden haastattelemat parikymppiset, treffipettymyksiin kyllästyneet miehet. Lyhyen videopuhelun ansiosta potentiaalisesta seuralaisesta saa paremman käsityksen kuin viestittelemällä. Paino on sanalla lyhyt: videopuhelusta voi tulla yhtä kiusallinen kuin ensitreffeistä, jos keskustelua jatkaa vain kohteliaisuudesta. Keskustelukumppanille kannattaa ilmoittaa heti, että esimerkiksi viittä minuuttia pidemmälle puhelulle ei ole aikaa.

Jos videokeskustelun jälkeenkin ihminen vaikuttaa kiinnostavalta, voi tapaamisesta sopia perinteisemmällä tavalla viestitse.

Kaikista videopuhelu ei tunnu luontevalta

Varsinkin nuoremmat sukupolvet ovat tottuneita kuvaamaan itseään ja soittamaan videopuheluita, joten taktiikka voi tuntua heistä luonnolliselta. Jos kameran edessä oleminen tuntuu kiusalliselta, voi videopuhelu antaa henkilöstä väärän kuvan. Ja toisaalta voihan kameran edessä loistava henkilö olla kasvokkain hermostunut.

Liian hätäisiä päätöksiä ei siis videopuhelun perusteella kannata tehdä, jos henkilö muuten vaikuttaa miellyttävältä.

Usein ihmiset kuitenkin huomaavat nopeasti toisen nähdessään ja hänen kanssaan keskustellessaan, synkkaako heillä. Siksi videopuheluun pyytäminen ennen treffikutsua voikin olla järkevää.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja