Harry pyysi deittiään toisille treffeille – naisen vahinkovastaus oli pettymys: "Poistan Tinderin"

0:35
Deittailusovellukset Tinder ja Grindr saattavat rikkoa tietosuojalakia.

Tinder-treffeihin tyytyväinen mies pyysi deittiään toisen kerran ulos. Naisen vastaus sai miehen pohtimaan koko sovelluksen poistamista, kertoo Daily Mail.

Jokainen Tinder-treffeillä käynyt tietää, miten hankalaa se osaakaan olla. Vaikka Tinderissä kemiat kohtaavat, sama ei välttämättä toistu tosielämässä. Ja silloinkin, jos treffit ovat olleet onnistuneet, vuosisadan rakkaustarina ei ole varma nakki.

Harry Singleton oli aistinut kipinöintiä hänen ja treffikumppaninsa Rachelin välillä onnistuneiden Tinder-treffien jälkeen – ja nuorimies halusikin tavata neidon pian uudelleen.

– Hei, minulla oli todella mukavaa eilen. Haluaisin erittäin mielelläni nähdä sinut uudelleen joku päivä, Harry lähestyi Tinder-deittiään tekstiviestillä.

Rachel vastasi miehen uteluihin – mutta ei ihan odotetulla tavalla. Hän lähetti Harrylle kuvakaappauksen tämän lähettämästä viestistä.

– Herranjumala, olen niin pahoillani, Rachel viesti nauraen huomattuaan kiusallisen virheensä.

Twitter-julkaisusta somehitti

Pettynyt Harry jakoi kuvan käymästään keskustelusta Twitterissä. Hän lisäsi kuvan yhteyteen paljonpuhuvan tekstin: ”Poistan Tinderin”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen tekemä julkaisu sai nopeasti tuulta alleen ja siitä on tykätty yli 260 000 kertaa. Monet Twitter-käyttäjät tunsivat suurta sympatiaa miestä kohtaan.

– Miksi ihmiset ovat niin ilkeitä, eräs Harryn tunteeseen samaistunut kysyi.

Moni uskoi, että mokan jälkeen lähetetty viesti puolsi ajatusta siitä, että kuvakaappauksen oli määrä mennä jollekin aivan toiselle kuin Harrylle.

– Hän (Rachel) otti kuvakaappauksen hänen (Harryn) viestistä, sillä hänen tarkoituksenaan oli lähettää se ystävälleen ja nauraa Harrylle. Mutta hän lähettikin sen vahingossa Harrylle. Auts, eräs aprikoi.

– Hän ei ollut edes tallentanut numeroasi, eräs huomautti surumielisen hymiön kera.

– Ehkä hän oli vain niin innoissaan ja otettu saadessaan viestin sinulta ja siksi hän halusi jakaa sen läheisten ystäviensä kanssa, eräs lohdutti sarkastiseen sävyyn.

Lähteet: Daily Mail, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja