Emmalla, 37, on takanaan lähes 400 treffit, mutta silti hän on sinkku: ”Tunnen olevani todella epäonninen rakkaudessa”

Emma Shuter uskoo olevansa Ison-Britannian epäonnisin deittailija. Nainen ei silti aio luovuttaa ”sen oikean” etsimisessä.

Emma Shuter, 37, kertoo The Sunille käyttäneensä kymmenen vuoden aikana 3500 puntaa (noin 4100 euroa) treffipalveluiden jäsenyyksiin sekä käyneensä 398 ensitreffeillä ja 30 toisilla treffeillä. Rakkautta ei kuitenkaan tahdo löytyä.

Emmalla on takanaan yksi pitkä, kuusi vuotta kestänyt parisuhde. Kymmenisen vuotta sitten päättyneestä suhteesta muistuttaa 17-vuotias tytär.

Aamu alkaa Tinderillä

Emmalla on profiili 12 eri deittisivustolla. Heti herättyään hän avaa puhelimensa tarkistaakseen, onko saanut Tinderissä viestejä. Asuntovirkailijana työskentelevä Emma tarkastaa ennen töihin menoa myös muut seuranhakuprofiilinsa. Yhteensä rumbaan kuluu pelkästään aamuisin noin tunti – päivällä ja iltapäivällä vielä pari siihen päälle.

 – Tarkastan viestini sen varalta, että joku mies olisi vastannut, ja jos on, lähetän hänelle nopean flirttailevan viestin. Sitten katson, olenko saanut uusia osumia. Saan kunnon hyvänolontunteen, jos se on joku hyvännäköinen. Sitten alan pyyhkäisemään kuvia. Olen melko nirso ja tiedän täsmälleen, mitä haluan, Emma luonnehtii The Sunille.

Emman unelmamies olisi 26–38-vuotias ja ammatiltaan esimerkiksi putkimies tai rakentaja. Miehellä tulisi olla hyvät hiukset ja hampaat sekä tatuointeja. Miehen tulee haluta sitoutua sekä olla huumorintajuinen ja sporttinen.

Tunteja epäonnistuneisiin treffeihin

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vaikka ulkoiset kriteerit täyttyisivät ja viestitse käytävä keskustelu soljuisi, ei se tarkoita hyviä treffejä. Emmalla on lukuisia kokemuksia treffikatastrofeista.

Emma on törmännyt esimerkiksi deittiään kesken treffien vaihtavaan mieheen, ystävälleen seksikumppania etsivään mieheen sekä miehiin, jotka eivät ole sinkkuja alkuunkaan.

– Nauran suurimmalle osalle tapauksista, mutta kun mietin treffisovelluksissa käyttämääni aikaa, tunnen olevani todella epäonninen rakkaudessa.

Aina voi löytyä joku ”täydellisempi”

Emma myöntää, että nettideittailussa on helppo sortua ajattelemaan, että aina jostain löytyy joku parempi. Kun potentiaalisia kumppaneita on joka sormelle, on helppo nirsoilla, jos mies ei olekaan niin sanotusti täydellinen.

Täydellisen miehen etsimiseen voi myös jäädä koukkuun, kun seuraava kuuma kolli on vain yhden pyyhkäisyn päässä. Tämä sama pätee toki myös täydellistä kumppania etsiviin miehiin.

Kuvia katsoessaan on lisäksi syytä muistaa, että ihmisillä on tapana näyttää sovelluksissa itsestään parhaat puolensa, kenties jopa hieman valehdella. Treffien koittaessa pettymys voi olla melkoinen – tästäkin Emmalla on kokemusta.

Huonoista kokemuksistaan huolimatta Emma ei aio poistaa yhtään 12 deittisovelluksestaan.

– Jos poistan pari sovellusta, täydellinen mies saattaa mennä ohitseni.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat