44 vuotta täyttänyt Aki Linnanahde juhlisti syntymäpäiväänsä – paljasti erikoisen huomion: "En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua"

30:42
MTV Uutisten ikoninen Huomenta Suomi palaa – tutustu uusiin juontajiin!

Aki Linnanahde juhlisti syntymäpäiväänsä Espanjassa.

Huomenta Suomi -ohjelman juontajana aloittava Aki Linnanahde juhlisti syntymäpäiväänsä rennoissa merkeissä ulkomailla.

– Se olis meikäläinen 44 vuotta tänään. Yhä edelleen saatan saada viestejä, missä ihmetellään olenko mä vielä näin nuori. En oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. En mä mikään babyface ainakaan ole, ihan näytän ikäiseltäni mieheltä, Linnanahde kirjoittaa.

Samalla Linnanahde hämmästelee sitä, että hänen kuopuksensa saavuttaa lähiaikoina täysi-ikäisyyden. 

– Viimeinenkin perheemme lapsista on alle kolmen viikon kuluttua täysi-ikäinen. Ja olenhan mä kieltämättä ehtinyt tähän ikään tehdä aika monella rintamalla duunia. Ehkä sekin hämmentää joitakin.

Linnanahteen mukaan takana olevat kilometrit ovat tehneet hyvää. Hän kertoo osaavansa arvostaa asioita aikaisempaa enemmän.

– Tulee enemmän värejä palettiin ja oppii arvostamaan asioita. Ehkäpä olen tässä kohtaa elämää sellaisessa vaiheessa, että ei oo enää pakko pyrkiä mihinkään. Näin on hyvä. Osaan asettua ja nauttia. Se tuntuu hyvältä.

Linnanahde kertoi lokakuun lopussa jättäytyvänsä pois Radio Novan aamusta. Hän luotsasi suosittua aamuohjelmaa 6,5 vuoden ajan yhdessä juontoparinsa Minna Kuukan kanssa.

Mies kertoo tehneensä päätöksen aamuradion jättämisestä jo viime keväänä. Näin ollen hän kerkesi sulattelemaan päätöstään pidemmän aikaa.

– Sinällään se oli upea matka ja olen ylpeä siitä, mitä saimme yhdessä aikaan [aamuradiossa]. Nyt siellä on hyvä uusi tiimi ja meininki, tsemppiä sinne, hän sanoo.

Uudistunut Huomenta Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla arkisin ma 9.1. alkaen klo 6.25, lauantaisin ja sunnuntaisin la 14.1. alkaen klo 8.55.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja