Aki Linnanahde herkistyi viimeisen radiolähetyksensä jälkeen: "Matkamme päättyi tänään"

1:51
Aki Linnanahde avautui isänsä kuolemasta vuonna 2020.

Aki Linnanahde työskenteli Radio Novalla lähes seitsemän vuoden ajan.

Radiojuontaja Aki Linnanahde liikuttui juonnettuaan viimeisen yhteisen aamushow'n yhdessä Minna Kuukan kanssa keskiviikkona 30. marraskuuta. 

Lähetyksen jälkeen Linnanahde jakoi Instagramissa kuvasarjan vuosien varrelta. Pääkuvassa Linnanahde ja Kuukka ovat muun muassa huvipuistolaitteessa.

– Matkamme Minnan kanssa päättyi tänään. Nämä 6,5 vuotta ovat olleet mulle niin merkityksellisiä, että en pysty niitä tässä tunnetilassa edes oikein kiteyttämään. Minna, sä olet taitava, hauska, viisas, höpsö, yksinkertaisesti hieno ihminen. Kun tänään halasimme, tajusin, että tämä ystävyys säilyy ikuisesti. Se merkitsee mulle mielettömän paljon, Linannahde kirjoittaa.

Julkaisussaan Linnanahde niin ikään muistelee menneitä vuosia ja radio-ohjelman suosion kasvua. 

– Nousimme yhdessä pitkältä takamatkalta Suomen kuunnelluimmaksi aamuohjelmaksi. Kun Minnan kanssa aloitimme, päätimme, että olemme Suomen ahkerin radiotiimi. Niin me olimmekin.

– Laitoimme kroppaa peliin, mutta kaiken ydin on kuitenkin se joka aamuinen neljä tuntia siellä studiossa yhdessä meidän mahtavien kuuntelijoiden kanssa. Kiitos kuuntelijat, että olitte meidän matkalla mukana. Saimme teistä valtavasti energiaa.

Lopuksi hän toteaa, että elämä jatkuu. Linnanahteen tilalle nousee Novalle paluun tekevä Kimmo Vehviläinen.
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja