25-vuotias nainen yritti avata hätäpoistumistien lennolla – aggressiivinen käytös kävi kalliiksi

2:50
Lentäminen on menettänyt glamouriaan, ja nyt sitä aiotaan hankkia takaisin.

Hätäpoistumistien oveen kajoaminen kävi nuorelle brittinaiselle todella kalliiksi, uutisoi muun muassa Metro-lehti. 

Katso videolta, miltä tulevaisuuden lentokoneissa näyttää? 

Chloe Haines, 25, oli kesäkuun 22. päivä lentomatkalla Turkkiin, kun hän aiheutti ilmassa olleessa koneessa vaaralliseksi äityneen välikohtauksen.

Nuori nainen oli yhtäkkiä muuttunut aggressiiviseksi, minkä lisäksi arvaamattomasti käyttäytynyt nainen yritti avata hätäpoistumistieksi tarkoitettua uloskäyntiä.

Uhkaili kanssamatkustajia

Lentokoneen henkilökunta ja muut lennolla olleet matkustajat yrittivät rauhoitella raivoisasti muita potkinutta naismatkustajaa.

Lopulta täyttä kurkkua huutanut nainen oli painettava matkustamon lattiaa vasten useamman henkilön voimin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän oli todella siro, mutta silti häneltä löytyi aikuisen miehen voimat. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt mitään vastaavaa, paikalla ollut mies kommentoi Metro-lehdelle.

– Sitten hän alkoi huutaa: ’Päästäkää irti tai tapan kaikki’, Chloen takana istunut naismatkustaja kertaa The Sunille.

Sinänsä nuoren aikuisen käytös ei tullut yllätyksenä, sillä The Sunin mukaan Chloe on ollut poliisin kanssa tekemisissä aiemmin juopottelun vuoksi – hän kärähti ratista vain pari viikkoa ennen lentomatkaansa.

Vietti kuukauden sellissä

Lentokoneen laskeuduttua Chloe pidätettiin ja hänet päästettiin vapaalle jalalle vasta heinäkuun 30. päivä takuita vastaan.

Jet2-yhtiön mukaan Chloen aggressiivinen käytös aiheutti mielipahaa kanssamatkustajissa, minkä lisäksi välikohtaus aiheutti yhtiölle mittavia kustannuksia.

– Mitä tulee matkustajien häiritsevään käyttäytymiseen, neiti Hainesin käytös oli yksi kaikkein vakavimmista tapauksista, Jet2.comin ja Jet2holidaysin toimitusjohtaja Steve Heapy toteaa.

Tuntuva lasku ja elinikäinen porttikielto

Lentoyhtiö muistikin naista myöhemmin 85 000 punnan, eli noin 92 500 euron, laskulla. Lisäksi Chloella on elinikäinen porttikielto kyseisen yhtiön lennoille.

– Perheystävällisenä lentoyhtiönä meillä on ehdoton nollatoleranssi häiritsevään käyttäytymiseen ja toivomme, että tämä vakavamielinen tapaus ja se vakavat seuraukset toimivat selvänä varoituksena kaikille niille, jotka kuvittelevat voivansa käyttäytyä tällä tavalla, Heapy toivoo.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Metro, The Sun, LADbible, The Scottish Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja