Matkustajat ihmeissään: Lentokoneen käsimatkatavarahyllyltä löytyi jotain täysin sinne kuulumatonta – lentoemäntä

Lentoemäntä hauskuutti matkustajia piiloutumalla käsimatkatavarahyllylle 0:46
Southwest Airlinesin lennolla matkustajat todistivat erikoista tapahtumaa, kun lentoemäntä oli piiloutunut lentokoneen käsimatkatavarahyllylle.

Matkustajien lentomatka Nashvillesta Philadelphiaan käynnistyi hyvin odottamattomissa merkeissä, kertoo muun muassa brittiläinen uutissivusto Mirror.

Moni lentokoneella matkustanut on tottunut siihen, että lentokoneen henkilökunta odottaa matkustajia ovella. He tervehtivät iloisesti ja ohjaavat matkustajat oikeille paikoille.

Southwest-lentoyhtiön käytäntö näyttäisi poikkeavan tästä tavanomaisesta menettelystä. Philadelphiaan matkalla olleen koneen lentoemäntä otti matkustajat vastaan erikoisella tavalla – sullomalla itsensä matkustamon matkatavarahyllylle.

– Se oli hyvin mielenkiintoista. Hän yritti parhaansa mukaan olla hauska ja saada matkustajat nauramaan, Veronica Lloyd kommentoi lentoemännän tempausta.

”Henkilökunta on tunnettu huumorintajusta”

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lentoyhtiö ei ollut lentoemännän hassuttelusta moksiskaan, vaan päinvastoin.

– Southwestin henkilökunta on tunnettu sen huumorintajusta ja ainutlaatuisista persoonista. Tässä tapauksessa yksi lentoemännistämme yritti pitää hetken hauskaa asiakkaiden kanssa koneen lastauksen aikana, lentoyhtiö kommentoi tapausta Mirror-lehdelle.

– Tämä ei tietenkään ole tavanomainen menettelytapamme ja lentoyhtiömme pitää turvallisuutta aina ensisijaisena tavoitteenaan, lentoyhtiö vakuuttaa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat