Nainen yritti lentokoneeseen shortseissa ja bodyssa: Lentoyhtiö pani matkalle stopin – kumpi on oikeassa?

Lentoyhtiö meinasi lähettää alaikäisen lapsen väärään maahan – äiti anoi apua Twitterissä 1:33
United Airlines puolestaan joutui ongelmiin saatettuaan yksin matkustaneen 14-vuotiaan väärälle lennolle. 14-vuotias Anton tekstasi vanhemmilleen tajuttuaan olevansa väärässä koneessa.

Espanjalaisnainen väittää lentoyhtiön kohdelleen häntä tökerösti pukeutumistyylin takia. Lentoyhtiön mukaan nainen yritti koneeseen "uima-asussa", vaikka naisen perhe väittää toista.

Halpalentoyhtiö Vueling joutui somekritiikin kohteeksi, kun yhtiön lennolla matkustanut nainen väitti joutuneensa ulos koneesta pukeutumisensa takia. Naisen seurue kertoi Twitterissä, että yhtiö oli kieltänyt naista astumasta koneeseen liian paljastavan asun vuoksi, kertoo Mirror.

Henkilökunta valitti "uima-asusta"

Espanjalaisnainen oli pukeutuneena mustiin farkkushortseihin ja syvällä kaula-aukolla varustettuun bodyyn. Nainen oli matkalla Barcelonaan viettämään lomaa miesystävänsä kanssa. Henkilökunta pysäytti koneeseen matkalla olleen naisen ja valitti tämän asusta.

Nainen peitti lopulta itsensä, mutta hänen seurueensa mukaan se ei lentoyhtiölle riittänyt. Mirrorin mukaan henkilökunta koki naisen toiminnan loukkaavaksi.

Tilanne eteni selkkaukseksi ja lopulta paikalle kutsuttiin poliisi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Vuelingin mukaan ongelma oli asenne

Naisen sisko kuvasi tilanteen videolle. Siskon mukaan moni matkustaja tarjosi naiselle vaatteitaan avuksi, mutta yhtiö ei kelpuuttanut tätä.

Lentoyhtiö Vueling kommentoi Twitterissä, että sillä on säännöt, joiden tarkoitus on suojella kaikkia matkustajia. Jos matkustajan käytös ei noudata sääntöjä, hänen pääsynsä lennolle voidaan evätä.

Vuelingin mukaan ongelma kyseisessä tilanteessa oli naisen asenne, ei asu. Asua yhtiö kuvasi "uimapuvuksi".

Siskon mukaan kyseessä oli body, ja "on yhtiön oma asia", jos he eivät erota näitä kahta asiaa toisistaan.

Toisen matkustajan mukaan itseään peittäneen naisen toiminta ei ollut loukkaavaa.

"Uima-asun" olemusta ruodittiin netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Netissä ei herunut myötätuntoa lentoyhtiölle

Netissä Vuelingille ei herunut myötätuntoa. Moni näki tilanteessa yhteyden The Handmaid's Tale – Orjattaresi -sarjaan, jossa naisten tulee pukeutua samalla tavalla punaisiin, peittäviin pukuihin ja valkeaan hilkkaan. Eräs julkaisija ehdotti sarjan asua Vuelingia käyttävien naismatkaajien "viralliseksi" asuksi.

Julkaisija vitsaili, että kuvassa on "jonotus Vuelingin koneeseen". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Julkaisija toivoo, että on pukeutunut Karibian-lennolleen "oikein" eikä joudu ongelmiin Vuelingin kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat