15 syytä: On todellakin parempi olla kolmekymppinen kuin kaksikymppinen!

Brightside-sivusto listasi merkit, joiden perusteella on todellakin parempi olla kolmekymppinen kuin kaksikymppinen!

  1. Et välitä, että lihoit kilon. Totuus on, ettei ketään kiinnosta.
  2. Kun joku nuorempi kysyy neuvoasi, tunnet olosi maailman viisaimmaksi ihmiseksi.
  3. Puet talvella yllesi villakalsarit, villasukat, villapipon ja jättitakin, sillä sinä välität nyt lämpimänä pysymisestä enemmän kuin coolista tyylistä.
  4. Olet aikuinen, muttet niin vanha, ettet olisi ehtinyt mukaan Whatsapp- tai Snapchat-maailmaan.
  5. Ymmärrät viimein vanhempiesi puheet siitä, että heidän musiikkimakusi todella on parempi kuin ”nykynuorten”. Tunnet nyt aivan samoin oman musiikkimakusi suhteen!
  6. Kun puolituttu nainen solvaa hiusmalliasi metrossa, sinä et purskahda itkuun tai kyseenalaista olemassaolosi oikeutusta. Sinä kohautat olkiasi. Totuus on, ettei sinua kiinnosta.
  7. Näet nuorten serkkujesi tuskailevan opiskelujen tai ylioppilaskokeen kanssa. Tuuletat henkisesti, koska valmistuit jo vuosia sitten.
  8. Ymmärrät viimein kaikki ikääntymisvitsit.
  9. Et enää piilottele ennen niin noloa musiikkimakuasi tai harrastustasi kavereiltasi. Totuus on, ettei ketään kiinnosta. Kuuntelet vaikka tätä listaa itsevarmasti: 
  10. Jos et valmistunut vuosia sitten, tunnet olosi oppitunnilla vanhaksi ja viisaaksi. Nämä muut opiskelijat ovat asuneet omassa asunnossa ehkä vartin, sinä jo vuosia.
  11. Et todellakaan ole lähdössä ”klubbaamaan” koko yöksi. Et jaksa roikkua meluisissa yökerhoissa, etkä myöskään enää koe painetta tehdä niin. Toisaalta, jos haluat mennä yökerhoon, myös menet sinne – aikuisena saa tehdä, kuten haluaa!
  12. Menet nukkumaan puoli kymmeneltä, jos haluat. Myös lauantaisin.
  13. Kehtaat kysyä neuvoa, jos et osaa jotakin. Säälit niitä, joiden mielestä kysyminen on "niin noloo, hei".
  14. Jos haluat uuden puhelimen, et soita isille ja pyydä rahaa. Menet omine rahoinesi kauppaan ja ostat itse oman puhelimesi.
  15. Joku teititteli sinua eilen. Se tuntui tavallaan siistiltä!

 

***


Lue myös:

    Uusimmat