14-vuotias oli etsimässä uusia maastopyöräilyreittejä – kurvasi vahingossa käärmeiden pesään: "Heitin pyöräni sitä kohti ja vain juoksin"

14-vuotias Raiden pelästyi ikihyviksi ajettuaan pyörällään vahingossa keskelle käärmeyhdyskuntaa.

Kanadalaisnuoren pyöräretki melkein sai kohtalokkaan käänteen, kun hän ajoi maastossa pyöräillessään kalkkarokäärmeiden pesään.

"Kun kaverini ajoi ohi, se jotenkin hermostutti käärmeet"

14-vuotias Raiden Peter oli ystävänsä kanssa etsimässä uusia maastopyöräilyreittejä Lethbridgessä, kun hän vahingossa kurvasi pyörällään kalkkarokäärmeiden pesään, kertoo CTV News.

Käärmeet makoilivat auringossa heinikkoisessa rinteessä, kun nuoret vahingossa ajoivat niiden keskelle.

– Kun kaverini ajoi ohi, se jotenkin hermostutti käärmeet, koska kun olin lähdössä, yksi hypähti minua kohti. Heitin pyöräni sitä kohti ja vain juoksin, Raiden kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen ollut siinä tilanteessa, kun vahingossa kävelet käärmeiden pesään..."

Pojat eivät uskaltaneet hakea pyörää takaisin omin päin ja soittivat kaupungin asiantuntijalle. Pian kalkkaroihin erikoistunut Ryan First Diver saapui auttamaan.

– Olen ollut siinä tilanteessa, kun vahingossa kävelet käärmeiden pesään ja näet ympärilläsi kiemurtelevia, sihiseviä, häntiään kalistelevia käärmeitä, jotka syöksyvät kohti reikiä maassa. Se on pelottavaa, mies kuvailee.

Katso vinkit kesään! Miten annetaan ensiapua palovammaan tai ötökänpistokseen? Miten punkin puremaan tulisi suhtautua? Ja entäs se kyypakkaus? Näin hoidat kesän pienet haaverit. Juttu jatkuu videon alla.

Palovammoja ja pistoksia – näin hoidat kesän haaverit 7:39

Tapaus päättyi onnellisesti

Tapaus päättyi onnellisesti: ketään ei purtu, ja pyöräkin saatiin takaisin.

Alueen kalkkarokkäärmeitä ei saa tappaa, ottaa lemmikiksi tai häiritä. Ryan First Diver odottaa kesäkaudesta vilkasta käärmekohtaamisten suhteen, sillä koronaviruksen vuoksi moni pysyttelee kotinsa lähellä ja ulkoilee näin luultavasti myös käärmemaastossa.

Katso myös: Kalifornialaismiehen aamuinen WC-käynti sai yllätyskäänteen, kun WC-pöntössä odotti lähes kaksimetrinen kuningasboa!

Kalifornialaismiehen aamuinen WC-käynti sai käärmeisen käänteen: WC-pöntössä odotti lähes kaksimetrinen kuningasboa 1:32

Lue myös:

    Uusimmat