Pikkupojat antoivat mustalesken purra itseään – halusivat "muuttua Hämähäkkimiehiksi"

Yäk! Jättihämähäkki ahmi opossumin pariskunnan edessä Australiassa 0:48
Tätä et halunnut nähdä: Hämähäkki ahmi pussieläimen Australiassa.

8-, 10- ja 12-vuotiaat bolivialaisveljekset joutuivat sairaalaan yritettyään muuntua Hämähäkkimiehiksi.

Bolivialaisveljekset joutuivat sairaalahoitoon annettuaan hämähäkin purra itseään. 8-, 10- ja 12-vuotiaat veljekset toivoivat, että hämähäkin purema muuttaisi heidät Hämähäkkimiehiksi, kertoo New York Post.

Tökkivät hämähäkkiä, jotta se purisi

Medioiden mukaan veljekset rakastavat Marvelin sarjakuvauniversumia. Sarjakuvissa Hämähäkkimies syntyy, kun geenimanipuloitu hämähäkki puree Peter Parkeria.

Lapset olivat vuohia paimentaessaan löytäneet hämähäkin, jolla päättivät testata mahdollisuutta muuntua supersankareiksi. Valitettavasti kyseinen hämähäkki oli mustaleski, joka on hyvin myrkyllinen.

Mustaleskiä on kolmea eri lajia. Ne eivät tavallisesti ole aggressiivisia ja purevatkin vain itsepuolustukseksi. Purema ei yleensä ole terveelle ihmiselle hengenvaarallinen. Mustaleski voi kuitenkin olla 15 kertaa niin myrkyllinen kuin kalkkarokäärme.

Päätyivät sairalaahoitoon

Viranomaisten mukaan lapset tökkivät hämähäkkiä tikulla, kunnes se suostui puremaan heitä. Telemundo-lehden raportin mukaan lasten itku hälytti paikalle heidän äitinsä, joka kiidätti lapset sairaalaan. Heidät siirrettiin lopulta hoidettaviksi La Pazin lastensairaalaan. Lapsilla oli kuumetta, vapinaa ja lihaskipua.

Lapset toipuivat tapauksesta

Karuista oireista huolimatta veljeskolmikko kuntoutui hyvin. He pääsivät kotiutumaan muutamien päivien päästä.

Viranomainen muistutti vanhemmille, että lapsille "elokuvatkin voivat olla totta", vaikka totuus on aivan toisenlainen.

Lue myös:

    Uusimmat