Mainos

10 syytä siihen, miksi fiksujen naisten on vaikea löytää rakkautta

Älykkäät naiset tietävät, mitä haluavat. Rakkauselämässä se voi aiheuttaa omat haasteensa.

Uuden parisuhteen etsimiseen ei välttämättä ole edes aikaa – arki voi mennä töissä paahtaen ja vapaa-aika sosiaalisten suhteiden hoitamiseen ja eri harrastuksiin.

Lifehack jakoi kymmenen syytä, miksi älykkäiden naisten voi olla vaikeaa löytää rakkautta.

1. He eivät pelkää olla oma itsensä

Fiksut naiset tietävät, mitä haluavat, eivätkä tyydy vähempään. He ymmärtävät, miten tärkeää on olla rehellinen itselleen. Tällaiset naiset tietävät myös, että omien haaveiden sivuun sysääminen potentiaalisen rakkauden tieltä voi johtaa katumukseen, mikäli rakkaus ei kestäkään. Fiksut naiset tietävät, ettei heidän tarvitse olla parisuhteessa vain yksinäisyyden pelosta tai sosiaalisesta paineen vuoksi.

2. He tietävät, mitä haluavat

Jokainen nainen tietää, mitä puolisoltaan toivoo. Fiksujen naisten toiveet saattavat tosin olla yksityiskohtaisempia ja listaus voi olla pidempi kuin muiden. Tällaiset naiset tuntevat itsensä hyvin ja tietävät, millaisen tyypin kanssa haluavat olla.

3. He eivät tarvitse miestä auttamaan

Itsenäiseksi kasvaneelle naiselle voi olla oma haasteensa luopua kaikesta omasta ajasta, jota yksin eläminen suo. Myös oman kodin jakaminen toisen kanssa voi olla vaikeaa tai vähintäänkin vaatia totuttelua.

4. Heidän tärkein tehtävänsä ei ole uuden kumppanin etsiminen

Itsenäisten naisten aika menee työn parissa, ystävien kanssa, perhettä nähden ja erilaisissa harrastuksissa. Vapaa-aikaan voikin olla vaikeaa upottaa treffailua.

5. He ymmärtävät, että rakkaus voi loppua

Fiksut naiset oppivat epäonnistuneista parisuhteistaan ja vievät oppinsa myös seuraavaan. Tällaisten naisten voi olla myös vaikeaa elää hetkessä, sillä he eivät halua hukata hetkeäkään – eli tuhlata aikaansa tyyppeihin, joiden kanssa he eivät näe tulevaisuutta.

6. He tietävät, että fyysinen ihastus ei vie pitkälle

Fyysinen viehättävyys on tärkeää, sillä usein ihminen ihastuu ensimmäisenä ulkonäköön. Fiksut naiset kutienkin tietävät jo sen, ettei pelkkä ulkonäkö kerro ihmisestä juuri mitään.

7. He voivat olla pelottavia

Fiksut ihmiset eivät pelkää kertoa mielipidettään ja seisoa sen takana. Toisille sen ymmärtäminen voi olla vaikeaa. He eivät ehkä tiedä, kuinka vahvoihin mielipiteisiin pitäisi suhtautua. Tästä syystä tällaisten naisten voi olla vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin.

8. He ymmärtävät, että ihminen voi muuttua

Kukaan ei pysy täysin samanlaisena ihmisenä vuosia – ja hyvä niin. Ihminen kehittyy, oppii virheistään ja kasvaa. Fiksut naiset haluavatkin jatkuvasti kehittyä. Tämän tiedostaminen voi tehdä pitkässä parisuhteessa pysymisen vaikeaksi.

9. He suhtautuvat deittailuun omalla tavallaan

Treffeillä käyminen ei ole enää tällä vuosituhannella selviytymisen edellytys. Puolison löytäminen ei ole enää elinehto. Deittailun tavoite onkin löytää puoliso, mutta vain ”se oikea” kelpaa.

10. He eivät avaa sydäntään kenelle vain

Toiseen ihmiseen luottaminen vaatii paljon. Fiksut naiset pohtivat isoja päätöksiä pitkään ja miettivät niitä monesta eri näkökulmasta. He tietävät, että rakastumisessa on riskinsä, eivätkä ota sitä kevyesti. He saattavat pohtia kauankin, mitkä ovat uuden kumppanin hyviä ja huonoja puolia – ja onko hän riskin arvoinen.

Video: Näin suomalaismiehet yrittävät valloittaa sinkkunaisia yöelämässä.

Lähde: Lifehack

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.