Yritättekö lasta? Nämä 15 asiaa ovat sinulle jo turhankin tuttuja

Onko lapsettoman vanhuus surullinen ja yksinäinen? 3:37
Onko lapsettoman vanhuus surullinen ja yksinäinen?

Toisaalta haluaisit jo tehdä raskaustestin ja saada tietää totuuden, mutta et kestä enää yhtäkään pettymystä... Jos toiveenasi on raskaus, saatat hyvinkin tunnistaa itsesi tästä listasta!

Oletko koskaan ollut varma raskauden alkamisesta, mutta joutunut pettymään? Oletko jo saanut läheisiltäsi kymmeniä vinkkejä siihen, miten vauvan tuloa voi jouduttaa? Jos olet koskaan yrittänyt tulla raskaaksi, tämä lista on sinulle!

Yritättekö lasta? Nämä 15 asiaa ovat sinulle jo turhankin tuttuja 

 1. Vihaat "parin viikon odotusta". Tiedäthän: sitä aikaväliä, joka sijaitsee ovulaation ja kuukautisten alkamisen välillä. Se on pisin aika maailmassa!
 2. Aika ei koskaan ole puolellasi. Toisaalta haluaisit jo tehdä raskaustestin ja saada tietää totuuden, mutta et kestä enää yhtäkään pettymystä.
 3. Tiedät kumppanisi kanssa jo kaiken raskaustesteistä, sillä olette tehneet niitä niin monta. Ymmärrät, miten testit toimivat, ja mikä niistä antaa tuloksen milläkin tavalla.
 4. Olet muuten käyttänyt turhan paljon rahaa raskaus- ja ovulaatiotesteihin…
 5. Joko vihaat tai rakastat raskaus- ja perheaiheisia mainoksia. Kaikki riippuu siitä, oletko tässä kuussa joutunut pettymään!
 6. Olet saanut läheisiltäsi kymmeniä vinkkejä siihen, miten vauvan tuloa voi jouduttaa. Olet myös epätoivon hetkellä sortunut testaamaan tätisi ehdottamaa "raskausjuomaa".
 7. Olet luultavasti jo ostanut jonkun vauvan lelun tai äitiysvaatteen – tiedäthän, varmuuden vuoksi vain!
 8. Jos toivot tulevasi raskaaksi, etsit merkkejä raskaudesta. Jos rintasi ovat arat, toivot jo parasta. Jos kuukautisesi sitten alkavat, joudut taas pettymään.
 9. Luet keskustelupalstoja ja imet itseesi muiden kokemuksia siitä, miten raskaus alkoi yllättäen. Etsit itsestäsi tai kumppanistasi merkkejä, joita muut listaavat raskausoireiksi. Onko tuo ärtymys nyt sitä?
 10. Kun työtoverisi tai ystäväsi kertoo raskausuutisen, koet sekä suurta iloa että musertavaa kateutta. Haluat paitsi halata häntä, myös inhota häntä ihan vähän.
 11. Olet miettinyt, onko sinussa tai kumppanissasi jotakin vikaa, vaikka järjellä tiedät, että raskaaksi tuleminen ottaa toisinaan aikansa.
 12. Mietit, miten ensi vuosi sujuu, jos tuletkin raskaaksi nyt. Kuinka pitkällä olet kesälomalla? Koska kumppanisi pitää vanhempainvapaan?
 13. Joskus tuntuu, että murennut, mutta jaksat silti jatkaa. Tiedät, että vauvan saaminen on sen arvoista!
 14. Et tiedä, miten selittäisit lapsenkaipuun ystävillesi, joilla on jo lapsia. Et kykene kuvailemaan, miten fyysisenä toive tuntuu kehossasi.
 15. Tiedät, että olet vahvempi kuin uskot. Jos selviät vauvan yrittämisestä, selviät mistä vain!

Osittainen lähde: Kidspot.com.au

Lue myös:

  Uusimmat