YouTube-tähti pettyi syvästi idoliinsa Ellen DeGeneresiin tavattuaan hänet – paljastaa nyt mitä tuotannon kulissien takana tapahtui

Ellen DeGeneres jumissa Kalifornian hurjissa oloissa 0:38
Ellen DeGeneres oli jumissa Kalifornian hurjissa oloissa.

Tubettajatähti kertoo kokemuksistaan vierailtuaan The Ellen show’ssa.

Meikkivideoilla menestynyt YouTube-tähti Nikkie de Jager vieraili Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa. Nikkie Tutorials -nimellä videoita tekevä tähti sai sovittua ohjelmaan haastattelun, jonka yhteydessä hän kertoi olevansa transsukupuolinen. &C-sivustolleen antamassa haastattelussa tubettaja kertoo kuitenkin olleensa erittäin pettynyt itse juontajaan ja keskusteluohjelman järjestelyihin.

–  Voitte sanoa minua naiviksi, mutta odotin tavallaan, että minut vastaanotettaisiin konfettia ampuvien tykkien tavoin. Sen sijaan minua oli vastassa kiukkuinen harjoittelija, jolla oli liikaa työtä. Odotin Disney Show’ta, mutta sainkin Teletapit pimeydestä, Jager kertoo sivuston kyselyssä.

Tubettaja kertoo olleensa vielä enemmän pettyneempi, kun hän tajusi joutuvansa käyttämään yleistä wc-tilaa, kun toisille vieraille oli järjestetty omat yksityiset wc-tilat.

Hän myös avautui samasta aiheesta aiemmin hollantilaisessa tv-ohjelmassa. Hän on tyytyväinen, että pääsi mukaan Ellenin ohjelmaan, sillä sitä kautta hän koki saaneensa lisää tunnettavuutta.

26-vuotias meikkitaiteilija kuitenkin koki supersuositun juontajatähden tylyksi.

– On mukavaa, jos sanot ”Hei”, ennen kuvausta. Hän ei sanonut. Ellen on niin eri maailmasta.

Hän vahvistaa DeGeneresin olleen kylmä ja etäinen.

– Hieman. Oli kuitenkin iso kunnia olla siinä lavalla Ellenin kanssa. Se ei kuitenkaan ollut niin kivaa kuin kuvittelin, tubettaja kertoo.

Kyselyn lopuksi hän vitsailee haluavansa tavata laulaja Adelen joskus, mutta kokemus opetti, että omia idoleitaan ei kannata tavata oikeassa elämässä.

Alankomaista kotoisin oleva Nikkie on kerännyt huikean 12 miljoonan YouTube-tilaajan joukkion. Yksi hänen suurimpia hittejään oli ”Power of Makeup” -video. Lisäksi hänen kanavillaan ovat vierailleet useiden kanainvälisten tähtien luottomeikkaajat, sekä muu muassa itse Lady Gaga. Nikkie on myös urallaan tehnyt yhteistyötä meikkibrändien, kuten Too Faced Cosmetics:in kanssa.

Lähteet: E News, &C.

Lue myös:

    Uusimmat