Karanteenissa tylsistynyt Ellen DeGeneres soitti Michelle Obamalle – näin presidenttiperheen arki koronaviruksen keskellä sujuu: "En tiedä, missä Barack on"

1:03
Barack Obama ilahdutti sairaalan lapsia joulupukiksi pukeutuneena

Ellen DeGeneres tiedusteli Michelle Obamalta kuinka perheen arki sujuu keskellä koronakriisiä.

Yhdysvaltalainen juontaja Ellen DeGeneresin huippusuosittu talk show on lopettanut uusien jaksojen kuvaamisen ainakin maaliskuun loppuun saakka koronaviruspandemian takia, joten juontaja itsekin vietää tällä hetkellä aikaansa kotikaranteenissa – sosiaalisen median tiliensä perusteella erittäin tylsistyneenä. 

Maanantaina 23. maaliskuuta DeGeneres tappoi aikaa kotonaan soittamalla eräälle ystävälleen: kelle muulle, kuin Yhdysvaltojen entiselle ensimmäiselle naiselle Michelle Obamalle.

Obama kertoi, että hän, hänen miehensä, Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama sekä pariskunnan tyttäret Sasha ja Malia ovat kaikki yhdessä perheen kotona ja yrittävät pitää itsensä kiireisinä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Yritämme saada rakennetta päiviimme. Kaikki ovat kotona, tytöt ovat kotona yliopistosta sillä koulua käydään nyt etänä. He ovat omissa huoneissaan tekemässä verkkokurssejaan. Luulen, että Barack on... en tiedä, missä Barack on. Hän oli puhelimessa pitämässä kokouspuhelua. 

– Yritämme pitää rutiinit käynnissä, mutta meillä on myös vähän ollut Netflixiä ja chillausta, Obama paljasti. 

Obama korosti puheessaan myös sitä, että useat apua tarvitsevat tulevat tarvitsemaan apua myös sitten, kun pandemia on mennyt ohi. Hän yritti myös löytää asiasta oman positiivisen puolensa. 

– Se on pakottanut meidät istumaan alas toistemme kanssa, käymään oikeita keskusteluja, todella kysymään kysymyksiä ja miettimään, kuinka pitää itsemme kiireisinä muutenkin, kuin vain television tai tietokoneen avulla. 

– Se on hyvä harjoitus, joka muistuttaa siitä, ettemme tarvitse suurinta osaa niistä tavaroista, joita meillä on. Kun ajat ovat huonot, se, että on läheisiä ja hyvä terveys... tulemme toimeen niin paljon vähemmällä ja mielestäni se on tärkeä oppitunti, jonka haluan lasteni ymmärtävän. Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on ja ole valmis jakamaan se muiden kanssa tarvittaessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja