Mainos

Yllättikö hiki? Näin saat raikkaan olon käymättä suihkussa

Etkö ehdi suihkuun? Ei hätää, voit silti tuoksua raikkaalta! Men’s Health -lehti listasi tavat, joilla pysyt puhtaana käymättä suihkussa.

Kosteuspyyhkeet

Nämä ovat todellinen suihkunkorvike! Pidä aina mukanasi kosteuspyyhkeitä, joilla voit virkistää oloasi tarvittaessa. Pyyhi esimerkiksi kainalot ja rintojen alusosa.

Kasvopyyhe

Kasvojen iholle valmistetaan omia kosteuspyyhkeitä, joista on suuri apu esimerkiksi pitkillä lentomatkoilla: pyyhkeellä voit ”pestä” kasvosi, vaikket ole vielä päässyt hotellille asti.

Hajunsyöjä

Jos vaatteesi tuoksahtavat oudolta, ei hätää: matkakokoinen hajunsyöjäsuihke hoitaa ongelman ennen pyykkivuoroa.

Desinfioi

Antibakteeriset pyyhkeet varmistavat, että ihon bakteerit eivät ehdi aiheuttaa hienhajua tai muita epämiellyttäviä tuoksuja. Samoilla pyyhkeillä voit pyyhkäistä näppäimistöä ja puhelinta, jotta et sairastu flunssakaudella.

Talkki

Talkki vie kosteutta iholta. Jos tilanne vaatii hiettömyyttä, taputtele talkkia kainaloihin ja esimerkiksi alaselkään.

Kuivashampoo

Kuivashampoo pelastaa hiukset, jotka kaipaisivat kevyttä pesua. Suihkuta tuotetta hiuksiin ja pöyhi, kunnes tuote on imeytynyt. Kuivashampoo vie öljyisyyden pois.

Varapaita

Säilytä töissä varapaitaa tai toppia. Vaihda se yllesi hätätilanteessa. Heitä kaappiisi myös vaihtosukat hikisten tilanteiden varalle!

Deodorantti

Lisää deodoranttia pyyhittyäsi kainalot kosteus- tai desinfiointipyyhkeellä.

Parfyymi tai hajuste

Mikään tuoksu ei auta, jos et pyyhi hikeä ensin pois. Alat vain tuoksua sekä hieltä että kevätkukkasilta! Parfyymi voi kuitenkin viimeistellä pikapesun.

2:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.