Yksinhuoltajaäiti etsii pettäjämiehiä Tinderissä – käräyttää miehet heidän kumppaneilleen: "En halua kenenkään naisen kokevan samaa kuin minä"

Erin pitää muiden naisten puolia käräyttämällä pettäjämiehet heidän puolisoilleen. 

Erin Colleen lukeutuu niihin naisiin, jotka ovat joutuneet pettymään parisuhteessa useita kertoja. Hän, jos kuka tietää, miltä tuntuu, kun miehellä on vispilänkauppaa muiden naisten kanssa – toisinaan jopa pitkiä aikoja.

– Oli järkyttävää huomata, että mies oli pettänyt minua vuosien ajan aivan silmieni edessä, eikä kukaan koskaan kertonut minulle siitä mitään, Erin muistelee epäonnistuneita suhteitaan The Sunille.

Miesten häikäilemätön Tinder-käyttäytyminen järkytti 

Monien pettymysten jälkeen 34-vuotias yksinhuoltaja päätti antaa deittisovelluksille vielä kerran mahdollisuuden. Hän latasi Tinderin, jota selaillessaan hän järkyttyi siitä, miten moni naimisissa oleva mies etsi tarkoituksenmukaisesti sovelluksen kautta sutinaa vaimonsa selän takana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Turhautunut nainen otti miesten törkeän käytöksen haasteena: hän päätti paljastaa lierojen miesten uskottomuuden näiden puolisoille ”suojellakseen muita naisia”.

– Aina, kun näen miehen profiilissa naimisissa-merkinnän tai ’etsin jotain hienotunteista’, swaippaan profiilin välittömästi oikealle nähdäkseni, voisinko lähteä ulos miehen kanssa, Erin avaa nokkelaa juontaan.

– En halua kenenkään naisen kokevan samaa kuin minä, miehiin tympääntynyt nainen perustelee.

Pettämiselle monia syitä

Erinin kokemuksen mukaan miehet perustelevat uskottomuuttaan monenlaisiin syihin vedoten.

– Näen miesten selitysten läpi. Exälläni oli tapana sanoa, että hän oli uskoton, koska hän oli yksinäinen. Myöhemmin selvisi, että hän oli ollut uskoton jo kauan ennen kuin suhteessamme oli ongelmia. Tällaiset miehet ovat manipuloijia, Erin sanoo kokemansa perusteella.

Toiset miehet taas ovat läheisyyden- ja hellyydenkipeitä sekä huomionhakuisia. Toisilla pettämishalut eivät katso aikaa tai paikkaa.

– Eräs mies halusi tuntemattoman (Erinin) tulevan kotiinsa haluten harrastaa seksiä samalla, kun hänen lapsensa olivat kotona, Erin antaa esimerkkinä miesten törkeydestä.

Salapoliisityö voi viedä jopa viikkoja

Tällä hetkellä Erin on saanut onnistuneesti kiikkiin viisi miestä. Tavallisesti Erinin ja miehen välinen keskustelu siirtyy Tinderistä esimerkiksi Snapchatiin tai Facebookiin, jossa keskustelu muuttuu intiimiksi toisinaan hyvinkin nopeasti. Useissa tapauksissa mies lähettää kuvia paljaasta peniksestään tai puhuu muuten tuhmia.

Erin on leikissä mukana aina siihen asti, että saa tarpeeksi todistusaineistoa. Toisinaan salapoliisityö vie viikkoja, sillä miehet saattavat tekeytyä uskottaviksi sinkuiksi. 

– Nyt on vuosi 2019, joten pettäjät eivät voi piiloutua enää, Erin ylistää sosiaalista mediaa.

Vaivanpalkkana kiitollisuus

Kun vedenpitävää todistusaineistoa on tarpeeksi, Erin lähettää kuvakaappaukset keskusteluista miesten pettämispuuhista tietämättömille kumppaneille.

Vaikka Erinin toiminta saattaakin herättää monenlaisia mielipiteitä, pettäjämiesten puolisot ovat olleet naisen rehellisyydestä todella kiitollisia. Moni nainen on saattanut epäillä miestään jo pitkään, mutta todisteet ovat puuttuneet.

– Minä niin toivoisin, että olisi enemmän sinun kaltaisiasi ihmisiä tässä maailmassa, eräs petetyksi tullut nainen kehui Erinille tämän tekemän paljastuksen jälkeen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: LADbible, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat