Asiantuntija varoittaa naisia: Kolme miestyyppiä, joita kannattaisi välttää

Jos etsit elämäsi rakkautta, on kolme miestyyppiä, joita kannattaa välttää, kertoo The Sun.

Tosirakkauden löytäminen voi olla haastavaa. Muuttunut deittailukulttuuri ei tee siitä yhtään sen helpompaa – päinvastoin. Esimerkiksi Tinderissä on mahdollista antaa itsestään hyvin erilainen kuva kuin todellisuudessa onkaan.

Moni saattaakin järkyttyä tai vähintään hämmentyä nähdessään deittikumppaninsa ensimmäistä kertaa kasvotusten. Jos kyseessä on mestarihuijari, hänen kulissinsa saattaa kaatua pitkän ajan jälkeen.

Australialainen seksologi Nikki Goldstein haluaakin auttaa naisia välttämään tällaisia tilanteita. 

Kun esimerkiksi swaippailet miesten profiileja ja keskustelet heidän kanssaan Tinderissä, kiinnitä näihin asioihin huomiota.

Herra Charmikas

Tämän miestyypin huomaat varmasti helposti. Herra Charmikas on hyvännäköinen alfauros, joka ulkoisesta habituksestakin päätellen pitää hyvää huolta itsestään.

Hän on lihaksikas, siististi pukeutuva ja jokainen hiuskarva on aina ojennuksessa. Hän saattaa vaikuttaa supliikilta herramieheltä, jolla on aina jokin kohteliaisuus sanottavanaan.

Nikki Goldsteinin mukaan Charmikas on susi lampaiden vaatteissa. Tai pikemminkin ovela kuin kettu niissä tilanteissa, joissa hän haluaa saada sinulta jotain.

– Nämä miehet kertovat sinulle sen, mitä sinä olet aina halunnut kuullakin. He lupaavat yhteisen tulevaisuuden ja antavat vinkkejä sitoutumisesta, Goldstein listaa.

Nikkie Goldsteinin mukaan tällaisten charmanttien miesten suhteen kannattaa olla varuillaan. Tavallisesti tällaiset miehet eivät pidä lupauksiaan, joten tarinoinnit yhteisestä tulevaisuudesta ovat vain sanahelinää.

Herra Ihastuja

Tämä herra on suloinen ja hieman hölmö – tietenkin erittäin viehättävällä tavalla.

Herra Ihastuja on niitä miehiä, jotka ihastuvat salamannopeasti. Tällaisissa miehissä on hieman manipuloijan tai narsistin vikaa, sillä jollain ilveellä he onnistuvat kääntämään asiat aina niin, että se olet sinä, joka pyytää anteeksi – silloinkin, kun hän on tehnyt väärin.

Nikkie Goldsteinin mukaan tällaisen miehen kanssa ei voi tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia, sitoumuksia tai päätöksiä.

Jos siis törmäät mieheen, joka on hieman oikukas ja haluaa alusta alkaen edetä nopeasti, paina jarrua ja punnitse, onko hän kenties Ihastuja, joka käyttää sinua vain varikkopysähdyksenään. 

Herra Omistuksenhaluinen

Tämä mies vaikuttaa aluksi ihanalta romantikolta. Hän järjestää mielellään romanttisia illallisia tai leffailtoja, jotka ovat täynnä ruusun terälehtiä, huomionosoituksia ja pieniä mutta sitäkin imelempiä yllätyksiä.

Saatat aluksi tuntea olosi kuin prinsessaksi, joka on huomion keskipisteenä.

Ennen kuin huomaatkaan, olet aikamoisessa kiipelissä. Tällaisilla miehillä on taipumusta olla äärimmäisen omistuksenhaluisia.

Omistushalu näyttäytyy sairaalloisena mustasukkaisuutena ja ylisuojelevaisuutena.

– Toiset naiset nauttivat siitä, että heillä on mies, joka huolehtii kaikista heidän tarpeistaan. Toiset taas kokevat sen painostavana ja tukahduttavana, Goldstein analysoi.

Jos olet itsenäinen nainen, joka kaipaa omaa tilaa ja haluaa parisuhteen lisäksi pitää myös oman elämänsä, herra Omistuksenhaluinen ei välttämättä ole se oikea prinssi juuri sinulle.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat