Kahden lapsen isällä on useita seksisuhteita vaimonsa selän takana – ei kadu mitään: "Se on lähes win-win-tilanne"

8:22
Onko ihminen tarkoitettu yhteen parisuhteeseen? Huomenta Suomessa keskusteltiin pettämisestä ja ihmisen tarpeesta olla yhdelle ihmiselle se tärkein.

Uutissivusto The Sun kertoo brittiläismiehestä, joka pitää avioliittonsa vireänä moraalittomalla tavalla.

Video: Huomenta Suomessa keskusteltiin pettämisestä. Onko ihminen tarkoitettu yhteen parisuhteeseen?

Josh, 30, on kahden lapsen isä, joka on elänyt aviossa vaimonsa kanssa onnelliset 8 vuotta. Pariskunnan kestävän liiton salaisuus on kuitenkin kyseenalainen: Josh kertoo pettävänsä vaimoaan säännöllisesti ja erittäin tietoisesti.

Ajatus lähti työpaikan juhlista

Kaikki alkoi työporukan kanssa vietetyistä illanistujaisista, joissa Josh petti vaimoaan työkaverinsa kanssa. Tuolloin vielä parikymppinen mies koki vaimonsa selän takana puuhastelun ”vapauttavaksi”.

Miehen mukaan pettäminen luo uudenlaista kipinää hänen ja vaimonsa välille. Josh oli nimittäin aiemmin turhautunut siihen, että hänen seksuaalinen viettinsä oli huomattavasti voimakkaampi kuin hänen puolisonsa.

– Se on lähes win-win-tilanne, sillä voin toteuttaa mielihalujani muualla, minkä ansiosta olen paljon enemmän läsnä, enkä niin levoton kotona, mies perustelee hävytöntä toimintaansa.

Etsii seksisuhteita deittisovelluksen avulla

Pettämiseen tykästynyt perheenisä etsii uusia tuttavuuksia suositun Ashely Madison-deittisovelluksen avulla.

”Elämä on lyhyt. Olla parisuhteessa” -sloganistaan tunnettu applikaatio on suunnattu parisuhteessa eläville miehille ja naisille, jotka kaipaavat elämäänsä uusia tuttavuuksia, myös makuukammarin puolella.

– En etsi rakkautta. Kyse on hedonismista, eroottisesta nautinnosta ja siitä, kuinka voimme auttaa toinen toistamme saamaan uskomattomia kokemuksia elämämme aikana, mies kuvailee.

Joshin pisin yksittäinen seksisuhde kesti 9 kuukautta. Mies myöntää etsivänsä pidempiaikaisia seksisuhteita, sillä miehen kokemuksen mukaan seksi paranee ajan kuluessa. 

Toimii vaimonsa selän takana

Toisin kuin voisi luulla, Joshin ja hänen vaimonsa tapauksessa kyse ei ole yhteisestä sopimuksesta ja avoimesta suhteesta. Joshin vaimo on autuaan tietämätön miehensä puuhista.

Joshilla ei ole aikomustakaan kertoa asiasta puolisolleen, sillä tieto saattaisi tuhota parivaljakon suhteen. Siksi perheenisä pyrkiikin pitämään ”harrastuksensa” visusti salassa.

Ei kadu mitään, päinvastoin

Vaikka Josh tiedostaa paljastumisensa seuraukset, hän ei kadu mitään. Ketään tuskin yllättää tieto siitä, että Josh ei pistäisi pahitteeksi, vaikka hänen vaimollaan olisi myös suhde jonkun toisen kanssa – onhan Joshilla ollut viimeisen vuoden aikana seksisuhde kuuden eri naisen kanssa.

Vaimoaan rakastava ja perhe-elämäänsä tyytyväinen mies toivoo jossain vaiheessa päätyvänsä tilanteeseen, jossa hän kykenisi elämään uskollisen aviomiehen elämää. Sitä ennen, hän nauttii täysin rinnoin tämänhetkisestä ja hänen tarpeensa täyttävästä tilanteesta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja