WTF! Katso, kuinka yli neljä tonnia painava sähkömörkö tuuttaa nollasta sataan vain kolmessa sekunnissa

Unohda trikkikuvat: Tältä sähkö-Hummer näyttää luonnossa 0:30
General Motorsin GMC Hummer EV -supersähköpickup saapuu markkinoille vuonna 2022. Videon auton hurjasta kiihtyvyydestä löydät jutun lopusta.

Hummerin paluu on näyttävä ja suorastaan häkellyttävän nopea. Tässä tuoreinta kuvamateriaalia odotetusta sähköautosta.

Valtaisalla 4 100 kilogramman omamassalla varustettu GMC Hummer EV -sähkömaasturi on lähes käsittämättömän suorituskykyinen kokoonsa nähden. Kun auton WTF-moodi (Watts to Freedom) on kytketty, ampuu laite nollasta sataan kolmessa sekunnissa.

WTF-moodi laskee alustaa ilmajousten avulla ja optimoi akun lämpötilan voimakkaita kiihdytyksiä varten.

Nyt General Motors on julkaissut videomateriaalia siitä, miltä sähköisen superpickupin täysi kiihdytys WTF-moodissa näyttää. Löydät videon jutun perästä.

Kallista hupia jopa amerikkalaisille

GMC Hummer EV:n speksilistan vakuuttavimpia poimintoja ovat sen käsittämättömän massan ja nopean kiihtyvyyden lisäksi kolmen sähkömoottorin tuottama noin tuhannen hevosvoiman teho, 800 voltin sähköjärjestelmä sekä 350 kilowatin latausteho.

Ensimmäisenä myyntiin tulevan mallin hinta on Yhdysvalloissa noin 113 000 dollaria, mutta luvassa on myös alle sadan tuhannen dollarin jäävä versio. Keväällä 2024 GMC on luvannut esitellä alle 80 000 dollarin hintaisen version kahdella sähkömoottorilla.

General Motorsin pahimpiin kilpailijoihin lukeutuva Ford esitteli hiljattain täyssähköisen F-150-avolavan, jonka hinnat alkavat.

Katso alta video GMC Hummer EV:n kiihtyvyydestä WTF-moodi aktivoituna.

Lähde: General Motors

Lue myös:

    Uusimmat