Withingsin paluu: yksi perustajista osti terveysyksikön takaisin Nokialta – ensimmäinen uusi tuote on Withings Steel HR Sport -kello

Withings tekee tänään paluun puettavien tuotteiden markkinoille. Nokia osti Withingsin 170 miljoonalla eurolla toukokuussa 2016. Odotukset liiketoiminnalle eivät kuitenkaan täyttyneet ja Technologies-yksikön kannattavuutta parantaakseen Nokia päätti luopua bisneksestä. Ostajaksi valikoitui yksi Withingsin perustajista, Eric Carreel, ja kauppa toteutui tämän vuoden toukokuun lopussa.

Nyt uusi Withings on esitellyt ensimmäisenä uutena tuotteenaan päivitetyn sporttiversion aiemmin Nokia Steel HR -nimellä tunnetusta kellosta.

Uusi Withings Steel HR Sport on edelleen ulkonäöltään varsin klassinen joskin asteen verran aiempaa sporttisempi, ja sisältää yhä tutun kattavat aktiivisuusranneketoiminnot.

Laitteella onnistuu niin askelmäärän, matkan ja kalorien seuranta kuin myös syketietojen kerääminen. Maalla tapahtuvien perusharjoitusten lisäksi onnistuu uintiharjoitusten tallennus sekä käyttö unen seuraamiseen. Uutta Withingsille laitteessa on maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) mittaus.

199,95 euron hintainen Steel HR Sport on varustettu 40 millimetrin kokoisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungolla. Kellotaulun taustan voi valita mustasta tai valkoisesta. Ranneke on vakiona pehmeää silikonia. Lisähinnasta on saatavilla myös nahkarannekkeita. Withings Steel HR Sport on jo tilattavissa Withingsin omasta verkkokaupasta.

Kellotaulussa on kellonajan osoittavien viisarien ohella päivän aktiivisuustavoitteen ilmaisin sekä pieni OLED-näyttö. joka kertoo ilmoituksista, sykkeestä, askelmäärästä, matkasta, kaloreista, aktiviteeteista sekä hälytyksistä. Rakenteeltaan Steel Sport HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti.

Normaalissa käytössä Withings lupaa Steel HR Sportille 25 päivän toiminta-ajan. Harjoitustilaa käyttämällä toiminta-aika lyhenee 5 päivään. Tämän lisäksi pelkkänä kellona ja aktiivisuustietojen passiivisena tallentajana akunkesto voi pidentää vielä 20 lisäpäivällä. Tiedot kellosta siirtyvät Withingsin Health Mate -sovellukseen älypuhelimeen.

Withings jatkaa myös muiden tuotteiden myyntiä Withings-brändinsä alla. Näihin lukeutuvat muun muassa aiemmat Steel ja Steel HR -kellot, kolme eri vaakamallia, verenpaine- ja lämpömittarit sekä patjan alle sijoitettava unenseurantalaite.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja