Will Smithin poika sekoittaa somen muotikuvillaan – kukkia korvan takana ja sinistä kynsilakkaa

Hollywood-tähti Will Smithin 17-vuotias poika Jaden on poseerannut muun muassa muotitalo Louis Vuittonin naisten kevät- ja kesämalliston muotikuvissa. 

Heinäkuussa 18 vuotta täyttävä Jaden Smith on seurannut isäänsä Will Smithiä viihdemaailman huipulle. Jaden on nuoresta pojasta lähtien tähdittänyt Hollywood-elokuvia ja tehnyt myös omaa musiikkia. 

Jaden on kunnostautunut myös mallina. Nuori mies nähdään muun muassa muotitalo Louis Vuittonin naisten kevät- ja kesämalliston katalogissa. 

Louis Vuittonin luova johtaja Nicolas Ghesquière on lisännyt Instagramiin useita kuvia niin katalogikuvista kuin kulisseissa. Jaden poseeraa yhdessä muun muassa Selena Gomezin, Alicia Vikanderin ja Michelle Williamsin kanssa. 




Jaden on lisännyt muotikuvia myös omalle Instagram-tililleen. Jadenin kuvat ovat keränneet satoja tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja. Häntä kehutaan esimerkiksi rohkeudesta rikkoa sukupuolikäsitysten rajoja. 

Eräässä kuvassa hän poseeraa ilman paitaa, kukkanen korvansa takana. Kynsissään hänellä on sinistä kynsilakkaa ja vyötäröllä keikkuu musta hame. 

Jaden puhuu GQ-lehden haastattelussa siitä, miten hän ei ole koskaan nähnyt eroa miesten ja naisten vaatteiden välillä. 

– Minusta tuntuu, että ihmiset ovat hämillään sukupuolinormeista. Minusta tuntuu, ettei ihmiset oikein tajua niitä. En väitä, että tajuaisin itse, en vain koskaan ole nähnyt niiden eroa.

– En näe miesten ja naisten vaatteita, näen vain pelokkaita ihmisiä ja ihmisiä, jotka tuntevat olonsa mukavaksi, Jaden toteaa GQ-lehden haastattelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat