Will Smith ja Jada Pinkett Smith saapuivat yhdessä punaiselle matolle ensimmäistä kertaa yllättävän suhdepaljastuksensa jälkeen

Will Smith ja Jada Pinkett Smith edustivat yhdessä punaisella matolla ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen.

Yhdysvaltalaisnäyttelijät Will Smith ja Jada Pinkett Smith astelivat yhdessä punaiselle matolle ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Pinkett Smith paljasti viime lokakuussa, että hänen parisuhteensa Smithin kanssa loppui jo vuonna 2016, vaikka pari on paperilla yhä naimisissa.

Smith ja Pinkett Smith saapuivat yhdessä Smithin tähdittämän Bad Boys: Ride or Die -elokuvan Los Angelesin ensi-iltaan. Kaksikko poseerasi kameroille hyväntuulisina ja toisiinsa tukeutuen. 

Smithillä oli yllään musta puku, jonka takkia koristivat kukkaiskuviot. Päässään hänellä oli musta pipo, ja hänen kaulassaan komeili näyttävä ketju. Pinkett Smith oli pukeutunut näyttävään, läpikuultavaan kuvioituun mekkoon.

Smithin ja Pinkett Smithin seurassa punaisella matolla olivat heidän lapsensa Willow Smith ja Jaden Smith, Smithin ja hänen ex-puolisonsa Sheree Zampinon poika Trey sekä Pinkett Smithin äiti Adrienne Banfield-Norris.

Smithin ja Pinkett Smithin parisuhdepaljastus selvisi videosta, joka julkaistiin lokakuussa ennakkoon NBC Newsin erikoisohjelmasta, jossa Hoda Kotb haastattelee Pinkett Smithia. Pinkett Smith kertoo asiasta myös elämäkertakirjassaan.

Pinkett Smith kertoi NBC Newsin erikoisohjelmassa hänen ja Smithin avioliiton rikkoutuneen "useiden syiden takia". 

– Luulen, että vuoteen 2016 mennessä me kumpikin olimme vain lopen uupuneita yrittämään. Luulen, että olimme kumpikin tavallamme jumissa omissa fantasioissamme siitä, mitä ajattelimme, että toisen tulisi olla. 

Pinkett Smith kertoi tehneensä aikoinaan lupauksen, jonka mukaan hänelle ja Smithille ei tulisi koskaan syytä erota. Näyttelijän mukaan hän "ei ole vain pystynyt rikkomaan tuota lupausta" tähän mennessä. 

Pari on ollut naimisissa vuodesta 1997 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat