West Side Story palaa valkokankaalle – Spielberg ohjaa, pääosaan kiinnitettiin nuori tähti

Legendaarisesta musikaalista tehdään uusi versio valkokankaalle.

Steven Spielberg ohjaa uuden version legendaarisesta West Side Story -musikaalista. Kyseessä on Broadway-klassikko, josta tehtiin viimeksi elokuva vuonna 1961. Edellinen filmatisointi kahmi itselleen huimat 10 Oscar-palkintoa.

Elokuvan pääosaan on kiinnitetty Baby Driver -elokuvan tähti Ansel Elgort. 24-vuotias Elgort on parhaillaan raivaamassa itseään yhdeksi Hollywoodin kirkkaimmista nuorista tähdistä.

Elgort on aiemminkin työskennellyt musiikin parissa. Hän on tehnyt uraa EDM-artistina nimellä Ansolo. Lisäksi hänellä on omalla nimellään levytyssopimus ja hän on muun muassa tehnyt yhteistyötä rap-artisti Logic'in kanssa useaan otteeseen. Elgortin omat kappaleet ovat keränneet kymmeniä miljoonia toistokertoja eri suoratoistopalveluissa.

Rooli musikaalia muistuttavassa Baby Driver -elokuvassa poiki Elgortille Golden Globe -ehdokkuuden. Hän on aiemmin sanonut, että musikaaliteatteri oli nuorena hänen pääasiallinen intohimonsa.

Elgort nähtiin tänä vuonna Billionaire Boys Club -elokuvassa, joka on toistaiseksi Kevin Spaceyn viimeisin elokuvarooli. Spaceyn mukanaolo johti yleisön joukkopakoon ja elokuvan ensi-ilta floppasi totaalisesti.

Elokuvan kuvaukset on tarkoitus alkaa ensi vuoden kesällä. Musikaaliin ei ole toistaiseksi kiinnitetty muita näyttelijöitä.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja