Mainos

Kevin Spaceyn ensimmäinen elokuva ahdistelusyytösten jälkeen sai ensi-iltansa – avausviikonlopusta täysi floppi

2:00

Näyttelijä Kevin Spaceyn ensiesiintyminen valkokankaalla sitten viime syksyn ahdistelusyytösten ei mennyt toivotulla tavalla.

Katso CNN:n uutisvideo aiheesta yllä!

Kevin Spacey nähdään ensimmäistä kertaa valkokankaalla viime syksyn ahdistelusyytösten jälkeen. Billionaire Boys Club -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime viikon perjantaina ja keräsi lipputuloja ensi-iltapäivänään vaivaiset 126 USA:n dollaria eli noin 110 euroa.

Elokuva näytettiin avauspäivänä kymmenessä elokuvateatterissa läpi Yhdysvaltojen ja lippuja myytiin yhteensä vain noin 13 kappaletta.

Billionaire Boys Club -elokuvan lipputulojen arvioidaan olleen alle tuhat euroa koko avausviikonloppunsa aikana. Tulos on Spaceyn mukanaolosta huolimatta harvinaisen huono, ottaen huomioon, että elokuvaa tähdittävät nousevat nimet kuten Ansel Elgort (Baby Driver), Emma Roberts (American Horror Story) ja Taron Egerton (Kingsman).

Elokuva julkaistiin heinäkuussa Video on Demand -internetpalvelussa. Video on Demand -palvelussa ensin julkaistut elokuvat eivät yleensä tee paljoa rahaa teatterijulkaisussa, mutta analyytikoiden mukaan Billionaire Boys Clubin tulos on tästä huolimatta surkea. Elokuvalle ei ole asetettu virallista ensi-iltaa Suomessa.

Viime syksynä Spaceya syytettiin muun muassa 14-vuotiaan lapsinäyttelijän ahdistelusta 80-luvulla. Tämän jälkeen lukuisat muut tahot kertoivat Spaceyn ahdistelleen heitä läpi vuosien.

Spaceyn oli määrä esiintyä All the Money In the World -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa postettiin ja Cristopher Plummer korvasi Spaceyn, ansaiten roolillaan Oscar-ehdokkuuden. Billionaire Boys Club -elokuvan tekijät päätyivät kuitenkin pitämään syytöksissä ryvettyneen näyttelijän elokuvassaan, vedoten tämän pieneen rooliin.

Elokuvaa levittävän Vertical Distributions -yrityksen mukaan päätös pitää Spacey mukana ei ollut helppo. Yrityksen lausunnossa todettiin, että Spaceyn tekojen ei pitäisi johtaa muiden elokuvassa nähtävien näyttelijöiden rankaisemiseen. Elokuvan viimeisimmässä trailerissa Spacey nähdään kuitenkin useaan kertaan ja hän on nostettu yhdeksi elokuvan kärkinimistä.


Lähde: Independent

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja