Viides Indiana Jones -elokuva siirtyy hamaan tulevaisuuteen – Steven Spielberg keskittyy muihin projekteihin

Viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset oli määrä aloittaa ensi vuonna.

Steven Spielberg ei hyppääkään Harrison Fordin kanssa legendaarisen arkeologiprofessori Indiana Jonesin pariin ensi vuonna. Vielä maaliskuussa Spielberg lupaili elokuvan kuvausten alkavan 2019 vuoden huhtikuussa Britanniassa. Elokuvan suunniteltu ilmestymisajankohta oli 2020 vuoden kesällä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että kuvaukset alkavat vasta kyseisenä vuonna.

Ongelmaksi muodostui käsikirjoitus, jota ei ole vielä viimeistelty. Käsikirjoituksen ensimmäisestä versiosta vastasi Jurassic Parkin parissa Spielbergin kanssa yhteisyötä tehnyt David KoeppJonathan Kasdan liittyy kirjoitustiimiin toista versiota varten.

Seikkailuelokuvan sijaan Spielberg työstää ainakin kahta projektia ennen kuin työt Indiana Jonesin parissa alkavat. Spielberg vastaa West Side Story -musikaaliklassikon uudelleenfilmatisoinnista. Tämän lisäksi hän ohjaa The Kidnapping of Edgardo Mortara -elokuvan, jota tähdittävät Oscar Isaac ja Mark Rylance.

Viidennen Indiana Jones -elokuvan myöhästymisestä huolimatta sekä Spielberg että Ford ovat vannoneet omistautumisensa elokuvalle. Viimeisin Indiana Jones -saagan osa Kristallikallon valtakunta ilmestyi vuonna 2008.

Fordin ja Spielbergin lisäksi alkuperäisestä saagasta mukana ovat tuottajana toimiva George Lucas sekä sävellyksestä vastaava John Williams.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja