Mainos

Volkswagen esittelee oman Teslan-tappajansa – hintaa saman verran kuin tavallisella dieselautolla

Volkswagen esittelee Shanghain autonäyttelyssä haastajansa Teslan Model X -mallille. Valmistajan mukaan se tulee asettumaan samaan hintaluokkaan kuin vastaava dieselauto.

Saksalaisvalmistajan I.D.-sähköautokonseptien mallistosta on nähty jo hatchback sekä pikkubussi. Nyt ne saavat rinnalleen myös katumaasturiversion, jota on määrä esitellä Shanghain autonäyttelyssä ensi viikolla. Tuotantoversio on tulossa markkinoille vuonna 2020.

Volkswagen julkaisi autosta nyt ensimmäiset maistiaiset, mutta kuten tavallista, niistä ei voi päätellä vielä kovinkaan paljoa sen muodoista. Auto tulee kuitenkin olemaan yhdistelmä sekä katumaasturia että perinteistä neliovista coupea.

Erityisen mielenkiintoisen Volkswagenin tulevasta sähkömaasturista tekee sen hintaluokka. Valmistaja on ilmoittanut hinnan asettuvan samalle tasolle kuin vastaavanlaisessa dieselautossa, mikä tekisi siitä huomattavasti noin 100 000 euroa kustantavaa Model X:ää halvemman.

Autonomiseen ajamiseen kykenevälle autolle lupaillaan yhtä pitkää toimintasädettä kuin saman kokoluokan polttomoottoriautolle. 

***

6:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.