Voimanostaja julkaisi kuvan turvonneista rystysistään – löi miestä, joka ahdisteli häntä: "Suurin osa naisista ei tiedä, miten reagoida"

Amerikkalainen Leanna Carr joutui ahdistelluksi Irlannissa. Mies sai kuitenkin pian tuntea nahoissaan karman koston, sillä Carr on voimanostaja.

Ongelmia ihmissuhteissa? Yllä oleva video kertoo, mitkä huolestuttavat merkit paljastavat manipuloinnin!

Amerikkalainen Leanna Carr joutui ahdistelluksi Irlannissa. Carr käveli kadulla, kun tuntematon mies kouri häntä, kertoo Unilad-sivusto.

Kun Carr, 26, kääntyi vaatimaan selitystä, mies nauroi naisen mukaan hysteerisesti teolleen ja puolusti sitä sanomalla "olet amerikkalainen, varmaan tykkäsit siitä".

Mies ei kuitenkaan tiennyt, että Carr on voimanostaja.

"Ensireaktioni oli lyödä miestä kasvoihin"

– Ilmeisesti yksinmatkailu on tehnyt minusta paremman ihmisen, koska ensireaktioni oli lyödä miestä kasvoihin, Carr heitti nolostuneen hymiön kera Twitterissä julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kuvassa ovat hänen turvonneet rystysensä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Carr kertoi Independent-lehdelle, ettei ole koskaan lyönyt ketään.

– Suutuin hänelle todella paljon, ja koin sellaisen adrenaliiniryöpyn, että reaktioni oli lyödä häntä. Osuin häntä poskipäähän, kovaa. Aloin huutaa hänelle asioita kuten "älä koskaan enää koske kehenkään naiseen noin, voisin pidätyttää sinut". Hän suuttui ja ajattelin, että hän löisi takaisin, Carr kuvaa.

Vieressä kuitenkin seisoi vanhempi pariskunta, joka oli nähnyt koko tilanteen. Parin mies käski ahdistelijaa poistumaan.

– Mies alkoi taas nauraa, ja sitten hän ylitti kadun ja katosi ihmisjoukkoon, Carr kuvaa.

"Menneisyydessä olisin varmaankin ollut liian sokissa hoitaakseni tilannetta"

Carr kertoo ymmärtävänsä, että typerästi käyttäytyviä ihmisiä voi tulla vastaan missä vain.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Ehkä et ole nähnyt sitä, muttei se tarkoita, ettei sitä tapahdu. Missä tahansa maassa oletkin, seksuaalista häirintää tapahtuu joka päivä täysin tuntemattomien ihmisten taholta, ja suurin osa naisista ei tiedä, miten reagoida siihen oikein, hän kertoo.

– Menneisyydessä olisin varmaankin ollut liian sokissa ja arka hoitaakseni tilannetta. Olisin varmaan vain kävellyt pois... Ja se mies olisi vain jatkanut viattomien naisten saalistamista, Carr kuvailee.

Hän on iloinen julkaisunsa saamasta huomiosta.

– Tämä on hyvin yleistä, ja toivottavasti se kannustaa useampia naisia tuntemaan olonsa hyviksi ja kykenemään puolustamaan itseään, jos tämä tapahtuu heille.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja