Voiko orgasmin teeskentely auttaa saavuttamaan sen oikeasti? Kenties, mutta tietyssä vaiheessa suhdetta ei kannata kokeilla

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10

Onko mahdollista, että orgasmin teeskentely johtaa ihan oikeaan orgasmiin?

Yllä olevalla videolla erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström keskustelee orgasmin teeskentelystä ja muista naisen orgasmiin liittyvistä asioista.

Miksi nainen teeskentelee orgasmia? Yleisiä syitä ovat omat suorituspaineet, kumppanin miellyttäminen ja yksinkertaisesti se, että haluaa seksin loppuvan.

Erään vuonna 2014 Journal of Sexual Archives -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan näiden syiden lisäksi naiset teeskentelevät hekumansa oikean orgasmin toivossa. Mutta voiko se toimia? Seksiguru ja Lovehoney-sivuston seksiasiantuntija Tracey Coxin mukaan voi.

Teeskentely kiihottaa?

Coxin mukaan tekniikka toimii niin, että nainen tuntee olonsa kiihottuneemmaksi teeskennellessään orgasmia, kertoo Cosmopolitan. Tämä pohjautuu teoriaan, että jos esität asiaa, jonka haluat tapahtuvan, joskus niin käy.

Tutkimuksen naiset kertoivat, että kun he teeskentelivät orgasmia, heidän kumppaninsa kiihottuivat entisestään, mikä puolestaan sai naiset kiihottumaan lisää. Coxin mukaan orgasmia viestivät teot, kuten raskas hengitys ja voihkiminen, voivatkin oikeasti johtaa todelliseen huippuun.

Älä kokeile suhteen alkuvaiheessa

Mikään kaiken korjaava peliliike teeskentely ei kuitenkaan ole. Cox varoittaa, että keinoa ei kannata käyttää parisuhteen alkuvaiheessa, ellei selitä kumppanilleen, mitä tekee.

Syy tähän on luonnollisesti se, ettei tuore kumppani voi koskaan oppia, mitä nainen sängyssä todella kaipaa, jos hän luulee tekevänsä jo kaiken oikein. Rakentava palaute sängyssä auttaa kumppania kehittymään.

Lue myös:

    Uusimmat