Miehetkin teeskentelevät orgasmeja – rohkeat paljastukset teeskentelyn takaa: "Joskus sitä vain haluaa, että se on ohi"

Vaikka orgasmin teeskentelystä puhuttaessa syyttävä sormi osoittaa yleensä naisia kohden, myös miehet sortuvat siihen. Mutta miksi? Lue miesten paljastukset.

Orgasmien teeskentelystä puhutaan naisten kohdalla usein. Joskus teeskentelyyn sorrutaan kumppanin itsetunnon vuoksi, joskus siksi, että ei keksitä muuta tapaa seksin lopettamiseksi. Mutta teeskentelevätkö miehet? 

Kyllä. Esimerkiksi Kansasin yliopiston tutkimuksen mukaan neljännes miehistä on teeskennellyt orgasmin yhdynnän aikana.

Yleinen käsitys on kuitenkin se, että naisten orgasmeihin verrattuna miehet pääsevät hekuman huipulle helposti, mutkattomasti ja vääjäämättä. Miksi siis teeskennellä?

Miesten syyt teeskentelyyn eivät loppujen lopuksi eroa kovinkaan paljon naisten syistä. Kansasin yliopiston tutkimuksen mukaan miehet esittävät nautintoaan välttääkseen seksikumppanin mielen pahoittamisen, ja saadakseen seksikumppanin tuntemaan olonsa hyväksi ja taitoihinsa tyytyväiseksi. Myös stressi, uupumus, alkoholi ja muut päihteet ovat syiden joukossa. 

"Joskus sitä vain haluaa, että se on ohi"

Metro-sivusto kyseli Reddit-sivustolla miesten mielipiteitä aiheesta. Missä tilanteissa he olivat teeskennelleet? Tässä joitain vastauksista:

"Polveani sattui hitosti, olin ihan liian humalassa ja lähellä oksentaa, ja halusin vain mennä nukkumaan."

"Joskus sitä vain haluaa, että se on ohi, jotta voi tehdä jotain muuta."

"En ole ihan varma, mitä tapahtui, mutta harrastaessamme seksiä menetin vain yhtäkkiä mielenkiintoni, ja tunsin, että aloin menettää erektioni... en halunnut tehdä siitä numeroa, joten esitin, että olin tulossa, ja jälkeenpäin hautasin nopeasti kondomin roskakorin pohjalle."

"Harrastin seksiä erään tytön kanssa yliopiston ensimmäisenä vuonna, ja seksi oli vain todella huonoa. Kello oli vasta kolme iltapäivällä, ja halusin aloittaa juomisen ystävieni kanssa, joten kun tätä keskinkertaisuutta oli kestänyt noin 10 minuuttia, pumppasin todella kovaa ja nopeasti muutaman kerran, vedin syvään henkeä ja pumppasin hitaasti noin viisi kertaa, sitten lähdin. En usko, että hän olisi välittänyt, vaikka olisikin tiennyt totuuden. Olen varma, että hän on harrastanut elämässään mahtavaa seksiä, ja niin olen minäkin, mutta meillä ei ollut minkäänlaista seksuaalista kemiaa, ja minä vain tavallaan luovutin."

"Kerran exäni kanssa, koska harrastimme seksiä eräänä yönä noin kahdeksan kertaa, ja viimeisellä kerralla en enää kyennyt."

"Kyllä. Koska hän ei ollut kovin hyvä sängyssä. Hän kieltäytyi tekemästä muuta kuin makaamasta siinä. Lopulta minä vain aloin väsyä. Olin jo tuottanut hänelle orgasmin suuseksin avulla, joten teeskentelin ja lopetin."

"Syljin hänen päälleen"

Erään Metro-lehden haastatteleman miehen mukaan teeskentely ei vaadi varsinaisesti Oscarin arvoista suoritusta: "Voihki vähän lujemmin ja teeskentele täriseväsi. Se on todella helppoa, jos käytät kondomia."

Mies myös tunnustaa oman kyseenalaisen teeskentelykertansa: "Ainoan kerran, kun teeskentelin, se tapahtui kesken takaapäin-asennon, joten syljin hänen päälleen. Kiihkon tuoksinassa on helppo selvitä siitä."

Kannattanee kuitenkin pohtia, onko orgasmin teeskentelystä mitään hyötyä. Kumppaninkin luulisi ymmärtävän, ettei aina voi saada orgasmia, ja etenkin pidemmässä parisuhteessa avoimella kommunikaatiolla pääsee pitkälle.

Lue myös suomalaismiesten ajatuksia orgasmin teeskentelystä:  Teeskentelevätkö miehet sängyssä? Miehet vastaavat

Lähde: Metro

***

1:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja