Seksikolumni: Kolme hankalaa tilannetta, joihin nainen reagoi teeskentelemällä orgasmin

Joskus on vain pakko teeskennellä. Vai onko?

MTV Lifestylessa oli taannoin artikkeli siitä, miksi nainen teeskentelee orgasminsa. Tärkein syy on ilmeisesti se, että parisuhde halutaan pitää toimivana eli kumppanille ei haluta tuottaa pahaa mieltä näyttämällä, etteivät sänkyhommat sujukaan halutulla tavalla. Mikä on ihan ymmärrettävää, joskin täysin turhaa.

Sanon heti alkuun, etten kannusta ketään feikkaamaan orgasmia. Se on lähtökohtaisesti epäreilua kaikkia osapuolia kohtaan ja suoraan sanottuna melko typerääkin.

Mutta.

On kyllä tilanteita, jolloin orgasmin feikkaaminen on ainakin ymmärrettävää, vaikka ei siltikään suotavaa. Itse keksin näitä tilanteita kolme. 

Tilanne 1

Ehkä yleisin hetki feikata orgasmi on yllättäen se, kun mies ei tee mitään väärin. Ei yhtään mitään. Tuntuu hyvältä, ja voisit antaa miehen jatkaa valitsemallaan tiellään vaikka kuinka kauan. Vika ei olekaan miehessä. Tiedät ja tunnet, ettei nyt vaan lähde. Tiedät, että vaikka mies jatkaisi lipitystä aamuun asti, et tule kokemaan järistyksiä. Ehkä olet humalassa (kyllä, se voi vaikuttaa naisiinkin), ehkä mielessäsi pyörivät työasiat tai ehkä olet todella, todella väsynyt. Ja koska mies on mukava eikä tee mitään väärin – seuraavana päivänä laukeaisit varmasti samojen temppujen avustuksella –, et halua tuottaa pettymystä ilmoittamalla, että hän voi lopettaa. Niinpä pistät pystyyn esityksen, jolla ei pääsisi ehkä Teatterikorkeakouluun, mutta joka on tarpeeksi vakuuttava siihen, että mies katsoo sinua nauravaisilla silmillään tyytyväisenä itseensä ja siihen, että sai sinut nauttimaan. Toki feikkaaminen tässä tapauksessa on turhaa, mutta ainakaan et kannusta miestä mihinkään, mistä et oikeasti nauti.

Tilanne 2

Edellisestä johdatuksesta päästäänkin sitten toiseen tilanteeseen, jossa feikkaaminen onkin puolestaan lähtökohtaisesti typerintä ikinä. Se on tilanne, jossa mies tekee jotain yllättävää. Jotain mistä et pidä. Ja paniikkifeikkaat. Ei, ei, ei. Ymmärrettävää toki, haluat saada tilanteen loppumaan, etkä osaa sanoa, ettet pidä siitä, mitä nyt tapahtuu. Mutta jos mies on joku, jota aiot nähdä toistekin, olet feikkaamisen jäljiltä pahassa pulassa. Hänhän luulee nyt, että nautit järjettömästi siitä, mitä hän teki. Eli hän tekee niin toistekin.

Paniikkifeikkauksen jäljiltä onkin parasta joko puhua suoraan tai poistaa miehen numero puhelimesta. Niin, ja oikea ratkaisu panikoinnin sijaan olisi ollut joko asetella itsensä uuteen parempaan asentoon, pyytää huonosti lipittävää miestä asettelemaan itsensä sisääsi tai tarjota suihinottoa. Jälkimmäisin on muuten lähes takuuvarma keino päästä tilanteesta kuin tilanteesta.

Tilanne 3

Kolmas tilanne, jossa orgasmin feikkaaminen on ymmärrettävää ja jopa suotavaa, on se, kun olet sängyssä miehen kanssa, jota et aio nähdä enää ikinä. Silloin on ihan sama kumpi kahdesta ensimmäisestä tilanteesta on kyseessä. Jos ensimmäinen, lähetät hänet matkoihinsa entistä itsevarmempana, ja kaikille jää hyvä mieli. Jos kyseessä on tuo toinen tilanne, niin... Noh, etpä ainakaan itse joudu kärsimääm mahdollisista seurauksista.

Mutta...

Sanon kuitenkin vielä, että jos pystyt, vältä teeskenteyä. Olisihan äärimmäisen noloa jäädä kiinni tällaisesta huijauksesta, ja kiinni jääminen pilaisi miehen itsevarmuuden takuulla tehokkaammin kuin se, että kertoisit rehellisesti, että nyt ei tunnu siltä, että voisit saada orgasmin. 

Orgasmin teeskentelyyn hieman perehtyneenä voin antaa pari käytännön neuvoa niihin ikäviin tilanteisiin, joissa taitavalla näyttelemisellä on sängyssä arvoa. Kannattaa ensinnäkin pitää mielessä, että usein miehiin menee läpi pienikin voihke. Anna siis "nautintosi" näkyä ja kuulua. Toinen vinkkini liittyy nauruun: "orgasmin" perään kannattaa nimittäin hieman nauraa. Jostain syystä naisia naurattaa hekuman huipulla. 

Kuulemma.

Lue myös:

    Uusimmat