Visailuohjelman kilpailijan mieleenpainuva esittely – kutsui vaimoaan noita-akaksi: "Olen ollut jumissa rakkaudettomassa avioliitossa viimeisen 12 vuoden ajan"

Onnenpyörä-kilpailijan esittelyä voi kutsua ainakin mieleenpainuvaksi, sillä mies kertoi olevansa jumissa rakkaudettomassa liitossa, kertoo New York Post. Katso miehen esittely yllä olevalta videolta.

Kun amerikkalainen tv-juontaja Pat Sajak pyysi Onnenpyörään osallistunutta kilpailijaa esittelemään itsensä, yleisö tuskin odotti mieheltä tällaista vastausta:

– Olen ollut jumissa rakkaudettomassa avioliitossa viimeisen 12 vuoden ajan Kim-nimisen noita-akan kanssa. Hän kirosi elämäni kolmella lapsipuolella, nimiltään Star, RJ ja Ryan, ja minulla on yksi mätä lapsenlapsi, sandiegolainen Blair Davis, 50, totesi silmääkään räpäyttämättä.

Juontaja Sajak ei jäänyt sanattomaksi.

– Ei ihme, että tulit tänne, halusit vain päästä pois kaikkien luota, mies kuittasi.

Blairin kasvoille ilmestynyt hymy paljasti kuitenkin niin yleisölle kuin juontajallekin, että aivan tosissaan mies ei ollut.

– Tiedän, että vitsailet, juontaja totesikin.

– Ehdottomasti. Rakastan heitä todella paljon, Blair myönsi.

"Kutsumme jatkuvasti toisiamme eri nimillä"

New York Postille Blair selittikin somessa hurjasti levinnyttä kohuesiintymistään kertomalla, että kyse tosiaan oli vain vitsailusta. Pariskunnalla kun on usein tapana naljailla keskenään. Parille tulikin yllätyksenä se, että miehen vitsi sai niin paljon huomiota. Esimerkiksi New York Postin Facebook-sivuilla kommentoijat ovat pitäneet vitsailua lähinnä merkkinä hauskasta avioliitosta ja Blairin kuittausta on kehuttu runsain mitoin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kutsumme jatkuvasti toisiamme eri nimillä kotona, Blairin Kim-vaimo, 49, selittää.

Noita-akka onkin Kimin mukaan yksi mukavimmista nimistä. Vaimo kertoo, että kuullessaan miehensä osallistumisesta visailuun hänellä oli vain yksi pyyntö. Hän toivoi, ettei tämä toisten tyypillisten osallistujien tavoin kehuisi "upeaa vaimoaan". Syy on kuitenkin jokseenkin surullinen.

– En halunnut yleisön ajattelevan, että "voi hitsi, ei hän ole upea, miksi hän sanoi niin?", Kim toteaa.

Blairin mukaan Kim on kuitenkin "äärimmäisen älykäs ja todella kaunis".

– Olen onnekas, kun minulla on hänet, mies ylistää.

Onnenpyörästä mies poistui 6000 dollaria rikkaampana.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

2:04
Videolla oiva parisuhdevinkki.

Lähteet: New York Post 1&2, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja