Twiitillä miljoona tykkäystä! Täysi vastakohta isälle – Ana, 19, teki suloisen paljastuksen äitinsä uudesta parisuhteesta: "Tämän takia emme tyydy luuseripoikiin"

Yhdysvaltalainen Ana osoitti upealla esimerkillä, kuinka hänen äitinsä uusi poikaystävä toimii paremmin parisuhteessa kuin Anan oma isä.

Aina loppuelämän parisuhde ei löydy ensiyrittämällä, ja usein uusi parisuhde osoittaa, mikä entisessä oli pielessä.

Arkansas'n yliopistossa opiskeleva Ana Stanowick, 19, paljasti Twitterissä esimerkin, joka yksinkertaisuudestaan huolimatta osoittaa, että hänen äitinsä uusi poikaystävä on parempi kumppaniehdokas kuin Anan oma isä.

"Tämän vuoksi emme tyydy luuseripoikiin"

Yli miljoona tykkäystä keränneessä twiitissä Ana kertoo, että hänen isänsä suuttui aina, kun hänen vaimonsa toi kotiin uuden kahvimukin keräilyharrastuksensa innoittamana. Toisin on uuden miehen laita. 

– Hänen uusi poikaystävänsä rakensi hänelle kirjaimellisesti seinän, jolla hän voi esitellä kokoelmaansa. Tämän vuoksi emme tyydy luuseripoikiin, naiset, Ana toteaa twiitissään, jonka yhteydessä hän julkaisi kuvan äidin poikaystävästä mukiseinän rakennushommissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Anan äidin parisuhde on kestänyt kolme vuotta, ja pari muutti hiljattain yhteen. kerttoo Buzzfeed.

Mashable-sivustolle Ana kertoo, että hänen äitinsä alkoi keräillä mukeja eräänä jouluna saatuaan sammakkomukin lahjaksi. Muki kuitenkin meni rikki ennen kuin hän ehti edes avata pakettiaan.

– Siitä lähtien hän alkoi keräillä niitä. Isälläni oli hyvin tarkka tyyli, jolla hän halusi asiat tehtävän, ja luulen, että nuo mukit eivät oikeastaan sopineet hänen ihanteisiinsa, Ana kertoo.

Anan mukaan äidin uusi poikaystävä halusi puolestaan yllättää äidin mukihyllyllä.

"Älä koskaan tyydy"

Anan twiitti herätti runsaasti vastakaikua muissa Twitter-käyttäjissä, joista moni samaistui Anan äidin tilanteeseen joko itse tai vanhempansa kautta.

– Minun piti piilottaa kirjoja ensimmäiseltä aviomieheltäni. Hän vihasi nähdä minun oppivan mitään uutta tai käyttävän rahaa. Toinen aviomieheni rakensi minulle kirjahyllyn ja hänellä on toinen suunnitteilla. Älä koskaan tyydy, siirry eteenpäin ja löydä joku, joka arvostaa sinua sinuna itsenäsi, ei sellaisena, jollainen haluaa sinun olevan, twiittasi Michelle the Formerly Optimistic Feminist.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Isäni oli addikti ja henkisesti väkivaltainen. Ja hän kutsui äitiäni lihavaksi ja pilkkasi häntä, kun hän yritti pudottaa painoaan. Isäpuoleni osti molemmille SUP-laudat, jotta he voivat mennä yhdessä, ja hän lähtee patikoimaan hänen kanssaan päivittäin, koska hän tietää, että se on hänelle tärkeää, kertoi puolestaan Jes.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Buzzfeed, Mashable, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat