Virolaisnaisen ällistyttävä muodonmuutos kaunottareksi – katso kuvat

Virolaisen TV3-kanavan uskomattomia muodonmuutoksia esittelevässä sarjassa nähtiin vastikään hämmästyttävä lopputulos kun virolaisnainen kävi läpi muutosprosessin.

Minu imeline muutumine -nimiseen eestiläiseen tosi-tv-sarjaan osallistunutta Monikaa, 45, ei ole tunnistaa enää itsekseen tuoreiden kuvien perusteella. Sarjaan osallistuvat virolaiset käyvät läpi pitkän muodonmuutosprosessin, jonka tarkoitus on muuttaa heidän ulkonäköään ja sitä kautta parantaa heidän itseluottamustaan.

Monika kertoi ennen operaatiota toiveestaan saada aloittaa elämänsä alusta. Monika toivoi löytävänsä jälleen naisellisen hehkunsa, joka oli karissut vuosien saatossa.

Jaksossa Monikan ylä- ja alaluomia sekä korvia korjailtiin kirurgisesti. Hänen kasvoistaan poistettiin syntymämerkit sekä kasvoja kohotettiin. Myös hänen ryppyjään silotettiin botoxilla. Hänen hampaansa puhdistettiin, valkaistiin sekä hampaisiin laitettiin keraamiset kruunut. Myös naisen purentaa oikaistiin. Tämän kaiken lisäksi Monika aloitti tiukan treenin ja muutti ruokavaliotaan päästäkseen parempaan fyysiseen kuntoon.

Operaatioiden jälkeen yli kymmenen vuotta nuorentunutta Monikaa ei ole tunnistaa itsekseen. Muodonmuutoksen läpikäynyt nainen kertoi muodonmuutoksen päätteeksi saaneensa takaisin kadonneen itsevarmuutensa.


Lue myös:

Katso Suurin pudottaja -sarjassa lisää hämmästyttäviä tuloksia:

AVA / Heli Kuitunen

Käännös: Petteri Savolainen

Lähde: ohtuleht.ee

Kuvat: TV3 Estonia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja