Viimeisillään raskaana oleva äiti tappoi vahingossa 3-vuotiaan tyttärensä – traaginen onnettomuus sattui päiväkodin parkkipaikalla

Viimeisillään raskaana oleva australialaisäiti menetti lapsensa traagisessa onnettomuudessa.

26-vuotias Amanda Furner kertoo Daily Mail Australia -uutissivustolle, miten tappoi vahingossa oman lapsensa. Melbournessa asuva äiti oli hakemassa 3-vuotiasta tytärtään, Charlottea, päiväkodista autolla, kun järkyttävä onnettomuus tapahtui.

Koska päivä oli kuuma, Amanda päätti viilentää autoa ennen kuin nostaisi tyttärensä sisään. Amanda uskoo vakaasti, että parkissa olleessa autossa oli käsijarru päällä. Mutta kun Amanda oli hakemassa Charlottea autoon, ajoneuvo vieri heidän päälleen.

Raskaana oleva Amanda kärsi sisäisistä vammoista, jotka vaikuttivat myös hänen syntymättömään lapseensa. Sekä äiti että syntymätön vauva ovat kuitenkin hengissä.

Mutta Charlotte ei selvinnyt. Elvytysyrityksistä huolimatta lapsi kuoli asfaltille.

Äiti syyttää onnettomuudesta autoa

Amanda syyttää onnettomuudesta autoaan. Leasing-katumaasturi oli tullut huollosta vain noin viikko ennen onnettomuutta. Amanda oli vienyt auton vuokraajan huollettavaksi, kun mekaanikko oli huomannut ongelmia ajoneuvon jarrutusjärjestelmässä.

– Se oli äärimmäisen kamalaa. Haluan ihmisten tietävän, etten tehnyt sitä. Lapseni ovat minulle kaikki kaikessa, Amanda sanoo Daily Mail Australian mukaan.

Surun murtama nainen yöpyy motellissa


Vanhemmat luonnehtivat Charlottea kuplivaksi ja seuralliseksi lapseksi. Jos julkaisu ei näy, voit avata sen tästä.

Amanda on elänyt onnettomuuden jälkeen motellissa, sillä hän ei pysty menemään kotiinsa ja kohtaamaan Charlotten ikuisiksi ajoiksi tyhjäksi jäänyttä sänkyä.

Amanda kuitenkin tietää, ettei voi elää motellissa pian syntyvän lapsensa kanssa. Amanda on turvautunut joukkorahoitukseen ja yrittää kerätä Go Fund Me -sivuston kautta varoja uuteen asuntoon. Tätä kirjoittaessa lahjoituksia on tullut reilun 1100 Australian dollarin, eli noin 720 euron arvosta.

– En voi mennä takaisin kotiimme. Se on minulle aivan liian tuskallista, Amanda kirjoittaa Go Fund Me -sivustolla.

Charlotten isä, Adan Smithers, on yhtä lailla surun murtama kuin ex-vaimonsa Amandakin.

– Hän oli kupliva ja seurallinen tyttö, joka toi valoa minne ikinä menikään, Adam muistelee tytärtään australialaisen 9News-uutissivuston haastattelussa.

Varo lasten lähellä

Poliisi muistuttaa aikuisia olemaan varovaisia lasten lähellä. Vastaavia onnettomuuksia voi sattua, jos ihmiset eivät kiinnitä sataprosenttisesti huomiota tekemisiinsä.

Tapauksen tutkinta on edelleen käynnissä. Ketään ei tällä hetkellä syytetä tapahtuneesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja