3-vuotias tyttö jäi hetkeksi yksin television ääreen – murskaava totuus paljastui tunteja myöhemmin: ”Se tapahtui niin nopeasti”

Australialaisäiti näki pienen tyttärensä elossa viimeisen kerran jättäessään hänet hetkeksi yksin television ääreen.

Australiassa Queenslandissa asuva kolmevuotias Elenore Lindsay ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina iltapäivällä sen jälkeen, kun lasta oli etsitty tuloksetta tunnin ajan.

Pikkutytön äiti, Rowena Lindsay, oli jättänyt Eleonoren hetkeksi yksin katsomaan televisiota mennäkseen itse vessaan. Palattuaan kylpyhuoneesta äiti huomasi lapsensa kadonneen.

– Hän oli katsomassa televisiota… se tapahtui niin nopeasti – hän oli poissa minuuteissa, Elenoren täti Penny Lindsay kertoo Australian yleisradioyhtiölle ABC:lle.

Poliisi ja sadat vapaaehtoiset riensivät epätoivoisen Rowenan avuksi. Puolenyön aikoihin poliisi löysi pikkuisen Elenoren. Viranomaisilla oli lohduttomia uutisia perheelle. Elenore oli hukkunut vain 150 metrin päässä perheen kotoa olevaan lampeen.

Ilmeisesti lapsi oli nähnyt vedessä jotain mielenkiintoista ja pudonnut kohtalokkain seurauksin.

Äiti oli kärsinyt menetyksistä aiemminkin


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Menetys ei ollut Rowena-äidin ensimmäinen. Hän on joutunut käymään läpi viisi keskenmenoa.

Rowena kuvailee edesmennyttä lastaan uskomattoman voimakkaaksi ja päättäväiseksi. Elenore syntyi seitsemän viikkoa etuajassa ja kärsi sydänviasta sekä toispuoleisesta kuuroudesta.

Aluksi perhe toivoi, että tyttö olisi käpertynyt nukkumaan toinen korva maata kohti ja ettei olisi vain kuullut etsijöiden huutelua.

Varainkeruu hautajaisia varten

Läheiset yrittävät auttaa Rowenaa selviämään pahimman surun yli, vaikka eivät tiedä, miten.

Elenoren täti Penny on avannut varainhankitatilin Facebookissa. Tarkoitus on kerätä rahoja pikkutytön hautajaisiin sekä auttaa surun murtamaa äitiä selviämään taloudellisesti. Tähän mennessä ihmiset ovat lahjoittaneet perheelle reilut tuhat Australian dollaria.

Perhe on kiitollinen lahjoittajille sekä kaikille Eleonoren etsintöihin osallistuneille.

Lähteet: ABC, News.com.au, Kidspot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja