Viihdelegenda Jukka Virtanen tutkimuksiin: Olen sairastellut aika pahasti

Jukka Virtanen pitää iloisen elämänasenteensa sairastelusta huolimatta.

Viihdelegenda Jukka Virtanen, 81, viettää parhaillaan eläkepäiviään. MTV.fi haastatteli muun muassa kirjailijana, suomentajana, näyttelijänä ja laulajana tunnettua Virtasta perjantaina.

Pienimuotoisen kirjoittelun lisäksi Levyraati-ohjelmasta monien muistama Virtanen kertoo nauttivansa elokuvien seuraamisesta.

– Tv-liitteessä vastailen ihmisten kysymyksiin viikoittain ja katselen väkivaltaelokuvia taivaskanavilta. Ei minua enää juuri kysellä minnekään, minut on unohdettu ja se on aivan oikein, hyväntuulinen Virtanen kertoo kuulumisiaan rempseästi nauraen.

Tosin sitten Virtanen hieman vakavoituu, viime aikoina hän kertoo olleensa lukuisissa tutkimuksissa sairastelun takia.

– Nyt olen sairastellut aika pahasti. Olen ollut lepäämässä, sillä olen ollut aika kovastikin kipeä tässä, enkä minä varmaan tästä toivukaan. Kaiken maailman vaivoja ja tauteja on.

– Olen ollut isoissa tutkimuksissa toissapäivänä ja viime viikolla. Kyllä tässä koko ajan lähestytään sitä lopullista pistettä. Mutta ei se mitään johan tässä on nähtykin, eikä siinä mitään ihan hyvin minä voin, 81-vuotias Virtanen kuvailee vointiaan.

Sairastelusta huolimatta Virtanen katsoo hyvillä mielin tulevaan. Hänellä on jo kovasti suunnitelmia tulevalle kesälle.

– Kyllä minä aion vielä kesällä pelata Jämsänkoskella jalkapalloseuran kisoissa ja Saarenmaalle menemme myös pelaamaan. Viime kesänäkin pelasin neljä jalkapallomatsia, hän kertoo hyvillä mielin.

Virtanen on aiemmin elämänsä aikana sairastanu eturauhassyövän. Viihdelegenda ei kuitenkaan halua sen kummemmin tarkentaa sairastelunsa syitä.

– Ei mitään sen kummempia, jotain vaivoja on. Ihan tarkkaan ei tilanteesta tiedä, sitä tutkitaan koko ajan. Tämä on tätä elämän mäiskytystä, hän toteaa huolettomasti.

Lue myös:

    Uusimmat