Uusi Iloinen Teatteri tekee paluun – toimintaa lähtee pyörittämään tangokuningas

45 vuotta sitten perustettu Uusi Iloinen Teatteri saa uuden johtajan.

Uusi Iloinen Teatteri, eli UIT, tulee takaisin, sillä vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström ottaa vastuun teatterin toiminnasta. Hänen King Productions -yrityksensä on ostanut teatterin tuotemerkit. Lindström toimii teatterin taiteellisena johtajana sekä teatterin johtajana.

– Olen isosti onnellinen, kun pääsen jatkamaan omien esikuvieni työtä ja pitämään huolen siitä, että UIT:n legendaarinen tarina saa jatkoa.  Istuin pienenä poikana tuntitolkulla television ääressä ja opettelin UIT:n revyylaulut ulkoa. Tapanani oli myös käydä katsomassa esitysten ensi-illat Peacock-teatterissa Linnanmäellä, Lindström kertoi tiedotteessa suhteestaan UIT:hen.

Ihailemansa teatterin pyörittäminen on Lindströmille unelmien täyttymys, josta hän ei ole osannut edes haaveilla. Hän tulee vaalimaan sen historiaa ja jatkamaan perinteikästä toimintaa suurella sydämellä.  

UIT on alun perin perustettu vuonna 1978. Sen perustivat viihdekonkarit Marjatta Leppänen, Jaakko Salo, Jukka Virtanen, Lasse Mårtenson ja Matti Kuusla. Teatterilla on tänä vuonna 45. juhlavuosi.

Teijo Lindström kertoo Uuden Iloisen Teatterin tulevaisuudesta Huomenta Suomi -ohjelmassa 18.3. 

Lue myös:

    Uusimmat