Muusikko J. Karjalaisen Väinö-poika nähdään Levyraadissa – hänestä tehty kappale on aikoinaan äänestetty ohjelman voittajaksi

Muusikko J. Karjalaisen Väinö-poika nähdään Levyraadin vakioraatilaisena 3:10
Katso videolta, mitä Väinö Karjalainen on kuullut sanottavan isänsä J. Karjalaisen Levyraadissa soitetuista kappaleista, ja miltä ohjelma 90-luvulla näytti!

Muusikko J. Karjalaisen Väinö-poika nousi otsikoihin, kun hänen isänsä julkaisi lapsensa nimeä kantavan kappaleen vuonna 1996. Nyt hänet nähdään Levyraadin uudella kaudella. 

90-luvun suosikkiohjelma Levyraati tekee paluun MTV3-kanavalle tammikuussa 2024. Ohjelmassa juontaja Jenni Pääskysaari  esittelee raatilaisille arvosteltavan kappaleen, jota he eivät tiedä etukäteen. Vasta pisteytyksen jälkeen raatilaiset saavat tietää artistin ja kappaleen nimen. 

Uudessa Levyraadissa nähdään vakioraatilaisina musiikkialan vaikuttaja Asko Kallonen, kitaristi Mikko Kosonen, muusikko-tuottaja Väinö Karjalainen sekä dj, näyttelijä ja radiojuontaja Lina Schiffer.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula kiinnittivät uusimmassa jaksossaan huomiota erityisesti Väinö Karjalaiseen, joka hän on muusikko J. Karjalaisen poika. 

J. Karjalainen julkaisi poikansa nimeä kantavan kappaleen vuonna 1996. Nyt ympyrä sulkeutuu, sillä kyseinen kappale on kuultu ilmestyessään myös Levyraadissa. Tuolloin kappale voitti raatilaiset puolelleen ja kappale äänestettiin voittajaksi. 

– J. Karjalaisen poika mukana, ihan super mahtavaa! Tästä tulee todella kiinnostavaa, viihdetoimittaja Katri Utula arvioi illan Töllötuomareissa. Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa tänään kello 21.50.

Levyraadin raatilaiseksi voi hakea kuka tahansa, sillä ohjelmassa on vaihtuvia vieraita. Haku on auki 10. joulukuuta saakka. Hae mukaan täällä!

Aiemmin Levyraatia ovat juontaneet Jukka Virtanen, Raakel Lignell ja Ruben Stiller. Levyraadin ensimmäinen juontaja oli Jaakko Jahnukainen.

Juttua muokattu 7.12. klo 13.20: Lisätty Levyraadin ensimmäinen juontaja Jaakko Jahnukainen.

Katso videolta, mitä Väinö Karjalainen on kuullut sanottavan isänsä J. Karjalaisen Levyraadissa soitetuista kappaleista, ja miltä ohjelma 90-luvulla näytti!

Levyraati alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa tammikuussa 2024. 

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa keskiviikkona klo 9 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat