Viiden lapsen yksinhuoltaja ajelutti lapsiaan ilman turvaistuimia – poliisi antoi armoa ja enemmänkin

1:12
Autoliiton turvaistuintestin kolaritestivaiheessa kaksi turvalaitetta osoittautui vaarallisiksi. Älä käytä näitä!

Viiden lapsen yksinhuoltaja Andrella odotti suurta sakkoa, mutta saikin sen sijaan ihastuttavan yllätyksen.

Lokakuussa 2019 Andrella "Lashae" Jackson narahti liikenteessä Yhdysvaltain Milwaukeessa. Poliisi pysäytti naisen, jonka kaksi nuorta tyttöä matkustivat ilman turvaistuimia, kertoo CNN.

Viiden lapsen yksinhuoltaja Andrella tiesi, että saisi suuren sakon. Sen sijaan nainen sai yllättyä. Konstaapeli Kevin Zimmerman ei antanutkaan sakkoa; sen sijaan mies kävi ostamassa kaksi turvaistuinta, ja lisäksi asensi ne Andrellan autoon. Ajamisesta ilman istuimia hän antoi suullisen varoituksen.

Yksinhuoltajalla ei ollut varaa kaikkeen

Pysäytettyään Andrellan konstaapeli oli saanut tietää, että istuimia ei ole, koska Andrellalla ei ole varaa ostaa niitä.

– Kun laskuja tulee ja talvikin on tulossa, minun täytyy hankkia takkeja, saappaita ja kenkiä lapsille. Joten se on rankkaa, Andrella kuvailee.

Kuultuaan Andrellan tilanteesta Kevin suuntasi Walmart-kauppaan, osti kaksi istuinta ja haki vielä poliisiasemalta tarroja ja lastenkirjoja Andrellan lapsille. Sitten hän saapui perheen kotiin asentamaan istuimet.

– Tyttöni eivät voineet lakata kiittelemästä häntä, ja tämä sai heidät hymyilemään, Andrella kiitteli Facebookissa julkaisussa, jonka on sittemmin poistanut.

– Arvostamme tätä todella paljon.

Myös poliisivoimat kiittelivät Keviniä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Halusi vain "toimia oikein"

Kevin kertoo, että hänet on kasvatettu "toimimaan oikein" silloinkin, kun kukaan ei ole paikalla näkemässä ja kiittämässä.

– Olen itse kolmen lapsen isä enkä voi kuvitella sitä, että heille tapahtuisi jotakin, tai etten voisi pitää heitä turvallisesti istuimissaan, mies sanoo.

Kun Andrella kiitteli Keviniä julkisesti, tieto miehen toiminnasta kantautui myös poliisiaseman tietoon. Pian hän saikin toistamiseen kiitoksia toiminnastaan.

– Kiitos, konstaapeli Zimmerman, että näit vähän enemmän vaivaa ja teit enemmän kuin ammattisi vaatisi, poliisiasema suitsutti Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja