Viiden lapsen äiti Gabrielle pudotti 55 kiloa kolmessa vuodessa – upea muodonmuutos: "Hain ruoasta lohtua"

Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan:"Aikuisille tuhannen taalan paikka" 1:47
Katso myös: Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan!

Australialaisnainen laihdutti kolmessa vuodessa 55 kiloa.

Australialainen viiden lapsen äiti Gabrielle May, 35, laihdutti kolmessa vuodessa 55 kiloa. Gabrielle kertoo News.com.au-sivuston haastattelussa, että kun hän muutti syömis- ja liikuntatottumuksensa, hän alkoi voida paremmin sekä henkisesti että fyysisesti.

Tuskaili painon ja itsetunto-ongelmien kanssa

Ennen varsinaista elämäntaparemonttia Gabrielle keskittyi vuoden ajan henkiseen jaksamiseensa. Hän päätti, että yrittäisi olla jatkossa ystävällisempi itseään kohtaan. 

– Tulin äidiksi hyvin nuorella iällä, 21-vuotiaana. Halusimme tai emme, aika suuri osa omanarvontunnostamme kytkeytyy siihen, miltä näytämme. Se on raskasta, hän pohtii.

– Tuntui kuin olisin kadottanut itseni kertyvien kilojen alle. Itseluottamukseni oli todella alhaalla, olin hyvin epävarma.

Opetteli ensi töikseen pitämään itsestään

Vuosi 2016 kuluikin siis henkisen itsetuntoprojektin parissa. Tuona aikana Gabrielle oppi rakastamaan itseään ja ymmärsi, että hänellä oli oikeus elää onnellista ja terveellistä elämää.

Tuon oivalluksen ja kuopuksensa syntymän jälkeen Gabrielle alkoi elää uusien oivallustensa mukaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Apuna kuntohaaste, ruokavalio ja kotitreenit

Vuonna 2017 Gabrielle osallistui australialaisen fitnessvalmentaja Kayla Itsinesin 12 viikon kuntohaasteeseen. Lisäksi hän hankki kotitreeniohjelmia sisältävän kännykkäsovelluksen.

Gabrielle kertoo muuttaneensa myös ajankäyttötapojaan. Sen sijaan, että olisi esimerkiksi makoillut puoli tuntia sohvalla ahmien ruokaa tai selaten kännykkää, hän käytti aikaansa jollain aktiivisemmalla tavalla, joka sai hänet tuntemaan olonsa energisemmäksi. Ruokavaliokin koki muutoksen: Gabrielle korvasi yhden päivittäisen epäterveellisen aterian salaatilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin aina syönyt miten sattuu päivän askareiden lomassa. Lopuksi oli aina nälkä ja söin sitä, mitä oli jäljellä, Gabrielle kertoo.

– Hain ruoasta lohtua. En myöskään tiennyt asioista tarpeeksi, vaan ajattelin, että auttoi, kun söi vähemmän. En tajunnut, että ahmisin sitten myöhemmin.

Gabrielle alkoi treenata kotona kolmesti viikossa. Myöhemmin hän lähti salillekin, ja viime vuonna hän juoksi jo maratonin. Loppujen lopuksi hän onnistui laihduttamaan kolmessa vuodessa kaiken kaikkiaan 55 kiloa. 

Elämä muuttui muillakin tavoilla

Elämäntapamuutoksen myötä Gabrielle sai lisää itsevarmuutta.

– Tunsin myös, että olin tarpeeksi henkisesti vahva lähtemään entisestä suhteestani ja ryhtymään viiden lapsen yksinhuoltajaksi.

Gabrielle oli lasten kanssa kotona 12 vuotta. Nyt hän työskentelee personal trainerina ja kertoo muutoksestaan Instagramissa, jossa hänellä on yli 29 000 seuraajaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat