Mainos

Video: Nokia 6:lle suuret kehut kestävyystestissä – myös Suomi mainitaan

Nokia 6 on toistaiseksi parhaiten varustettu uusi Nokia-älypuhelin HMD Globalilta. Jo Kiinassa myynnissä oleva puhelin on tulossa myyntiin täällä toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuun aikana, alkaen 229 euron hintaan.

Miten kestävä Nokia 6 sitten on? Siitä ottaa nyt selvää älypuhelinkestävyystesteihin erikoistunut JerryRigEverything alta löytyvällä uudella videolla.

Jo aiemmin HMD kertoi, että uudet toistaiseksi esitellyt Nokia-älypuhelimet eivät ole vedenkestäviä – kuten eivät useimmat muutkaan saman hintaluokan puhelimet.

Etupuolella Nokia 6:ssa on Gorilla Glass 3 -lasi. Se selviää hyvin naarmutustestistä. Erityisen kiitoksen ansaitsee Nokia 6:n sormenjälkitunnistimen sisältävä kotinäppäin, joka ei monista muista älypuhelimista poiketen naarmutu – ja on aivan Applen iPhone 7:n ja OnePlussan uusimpien puhelinten tasolla. Nokia 6:n runko ja yksityiskohdat ovat odotetulla tavalla metallia, myös painikkeet puhelimen sivureunalla.

”Kirjaimellisesti yksi vankimmista puhelimista, joita olen testannut”, kuuluu yllättynyt tuomio taivutustestin jälkeen. ”Nokia 6 kilpailee on ehdottomasti kilpailija vuoden 2017 kestävimmäksi älypuhelimeksi.”

Tällä kertaa JerryRigEverythingin videolla esille pääsee myös Suomi. JerryRigEverything-kanavan mainitaan keränneen viime kuussa Suomesta 50 000 katselukertaa ja mainitaanpa kartan piirron yhteydessä Nokian kaupunkikin, josta alkuperäinen Nokia-yhtiö aikoinaan sai alkunsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.