Video: Tämä automainos kolahtaa suoraan koiraihmisen sydämeen

Mainoksen kysymys koskettaa kaikkia koiranomistajia ja niitä rakastavia: kuinka elämänmittaisen rakkauden voi koskaan korvata?

Subarun mainoskampanjassa on aiemminkin käytetty koiria, mutta nyt autonvalmistaja on lähtenyt ajamaan lemmikkien asiaa toden teolla. Subarun Impreza-automallia markkinoivalla videolla mies päättää palkita uskollisen kumppaninsa unelmien viikonloppureissulla, jossa nelijalkainen ystävä saa kuninkaallista kohtelua.

Reissun aikana käydään rentoutumassa hotellissa, järsitään kenkiä ja kohdataan entinen rakastettu. Erityisen koskettavan videosta tekee kuitenkin sen taustalla soiva yhdysvaltalaislaulaja Willie Nelsonin I’ve loved you all over the world -kappale.

Karvaisten ystävien hellimiseen kannustavan videon lisäksi Subaru on aloittanut aiheeseen liittyvän kampanjan #MakeADOgsDay (vapaasti käännettynä pelasta koiran päivä). Kampanjan tarkoituksena on saada koirien omistajat vakuutettua siitä, että lemmikit ansaitsevat enemmän huomiota ja kiitosta uskollisuudestaan ja palvelualttiudestaan.

voi myös käydä jättämässä kuvan omasta rakkaasta koirastaan.

Lue myös:

    Uusimmat