Victoria Beckhamin uusi mallisto on täyttä dramatiikkaa – katso

New Yorkin muotiviikoilla ollaan viime päivinä ihasteltu tulevan kevään muotia. Esimakua kevään 2014 dramaattisista väreistä saatiin myös Victoria Beckhamin tuoreesta mallistosta, joka oli mustan ja valkoisen värin leikkiä – pinkillä piristettynä.

Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin, 39, New Yorkin muotiviikoilla esitelty uusin mallisto rakentui dramaattisista mustista ja valkoisista asukokonaisuuksista. Mallistoon ulottuvuutta toivat muutamat harmaat ja pinkit asukokonaisuudet.

Musta taipuu moneksi

Beckhamin mallistossa nähtiin useita kokomustia asukokonaisuuksia, jotka todistivat, että yksivärisissäkin asuissa voi tulevana keväänä olla yllättävän paljon näyttäviä yksityiskohtia. Erilaiset materiaalit näyttäytyivät Beckhamin suunnittelemissa yksivärisissä asukokonaisuuksissa edukseen.

Kokovalkoisen asun ei tarvitse olla kliininen

Beckhamin kevään 2013 mallistossa nähtiin myös useampia kokovalkoisia asukokonaisuuksia. Valkoisen eri sävyillä leikittely voi useiden harhaluulojen sijaan luoda herkän asukokonaisuuden, joka on kaukana kliinisestä.

Mustavalkoisesta asusta ei voimaa puutu

Niinkin yksinkertainen yhdistelmä kuin mustavalkoinen on yksi dramaattisimmista värikombinaatioista, mitä keksiä saattaa. Beckham oli käyttänyt tätä tietoa taidokkaasti hyväkseen suunnitellessaan uusinta mallistoaan: lavalla nähtiin paljon mustan ja valkoisen leikkiä.

Trendikäs harmaa pitää pintansa

Viime aikoina erityisen suosituiksi nousseet harmaan eri sävyt pitävät pintansa myös osana Victoria Beckhamin dramaattista vaatemallistoa. Suunnittelija yhdisti etenkin raikasta valkoista harmaan rinnalle.

Pilkahdus tyttömäistä pinkkiä piristää

Sekä vaaleanpunaisessa että kirkkaanpunaisessa itsekin viihtyvänä suunnittelijana tunnettu Beckham oli piristänyt tuoretta vaatemallistoaan pinkein ja burgundinpunaisin yksityiskohdin. Näyttävä väri oli miellyttävä piristysruiske mustan, valkoisen ja harmaan dramaattisen voittokulun päätteeksi.

Lisää muotiasiaa Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja