Vetteliltä vähättelevä kommentti Mersun innovaatiosta – "Joku pyytää sinua juoksemaan flip flopeissa"

2:21
Valtteri Bottas kurvaili uudella Mercedeksen F1-autolla talvitesteissä.

Barcelonan F1-testitorstain puheenaihe oli Mercedeksen erikoinen ratti, jonka videokuvien perusteella todettiin liikkuvan syvyyssuunnassa. C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen veikkasi Mercedeksen hallitsevan ratkaisulla auton etuakselin aurauskulmia. Ferrarin  Sebastian Vetteliä keksintö ei vakuuttanut.

Vettelin mielestä keksintö näyttää mielenkiintoiselta. Autosportin mukaan Vettel ei kuitenkaan ollut kovin vakuuttunut uutuuden radalle tuomista eduista. Hänen mielestään kilpailukykyisen auton rakentaminen vaatii paljon enemmän.

– Minusta se riippuu paljon enemmän siitä, mitä sen (ohjaussysteemin) ympärillä on. Mutta tietysti he ovat tehneet innovaation ja tulemme näkemään, onko se sellainen, mikä kaikkien on otettava käyttöön vai ei, Vettel sanoi.

– Ehkä vähättelen, mutta minusta se ei ole vapaalippu voittoon.

Vettel arvioi, että syvyyssuunnassa liikkuvan ratin kanssa ajaminen tuntuu varmasti erikoiselta kuljettajasta.

– Minusta se on outoa, jos yhtäkkiä on tunne, että ratti jää käteesi. Mutta, jos se on nopeampi, eikä aiheuta ongelmia, tietysti valitaan nopeampi vaihtoehto, Vettel sanoi ja heitti ilmoille erikoisen vertauksen.

– Ajattele, että olet tottunut juoksemaan juoksukengissäsi ja sitten joku pyytää sinua juoksemaan flip flopeissa. Voit tehdä myös niin, mutta se on hyvin erilaista.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.