Veronica Verhon ja Juhani Koskisen Matti-koira sulattaa sydämiä – näin pentuarki on sujunut: "Tämä tyyppi on elämämme paras päätös"

7:23
Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on, Veronica Verho ja Viivi Pumpanen?

Veronica Verho ja Juhani Koskinen hankkivat koiran tänä kesänä.

Love Island Suomi -ohjelman juontaja Veronica Verhoja hänen kihlattunsa, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen ovat hankkineet koiranpennun. Perheenjäseneksi valikoitui suloinen sileäkarvainen mäyräkoira Matti.

Verho kertoo Instagram-tilillään, kuinka pentuarki uuden tulokkaan Matin kanssa on sujunut.

– Tämä tyyppi on elämämme paras päätös. Viimeiset viikot on ollu aikamoista tutkiskelua, mietiskelyä, rakkautta, onnea ja välillä jopa itkua. Eli varmaan aika perus pentuarkea.

– On ihan hullua joka päivä huomata kuinka paljon tää tyyppi oppii uusia asioita ja kasvaa. Oli myös hullua nähdä mm. entinen puhelimeni laturi ja pohtia sitä et mistä hitosta toi pötkylä sen löysi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen tästä.

Verho kirjoittaa koiranpennun rakastavan nukkumista, mökkeilyä, puistoja ja uimista.

– Best of the best -lelu on ketturepolainen joka on jo täysin raato ja hyvänä kakkosena tulee joku vauvoille tarkoitettu sammakko (mentiin mökille ja unohdin melkein lempparilelut kotiin joten se sammakko oli ainoo jonka löysin kustavi citysta hah). Sade on inhottava niinkuin myös pesulla käyminen. Myöskään kynsien leikkaaminen ei ole ihan lenpi mut sitä treenaillaan. Reippain, suloisin ja rakkain tyyppi jonka tiiän.

Verhon julkaisemasta kuvasta on tykännyt yli 33 000 ihmistä ja sitä on kommentoitu sydämin.

Kihlat talvella

Verho ja Koskinen kihlautuivat talvella, mutta he ilmoittivat onnellisesta uutisesta vasta kuukausia myöhemmin julkisuudessa.

Viime vuoden lopulla pariskunta muutti yhteen, kun he ostivat yhteisen asunnon Helsingistä. Koskinen muutti Turusta, josta he molemmat ovat kotoisin.

Verho ja Koskinen ovat olleet vuosia ystäviä. Rakkaus kuitenkin syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa viime vuoden alussa pitkästä aikaa Turussa. Verho muutti sieltä Helsinkiin ollessaan 17-vuotias.

– Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoi viime kesänä MTV Uutisille.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja