Etäsuhde päättyy! Veronica Verho ja Juhani Koskinen ostivat yhteisen asunnon Helsingistä

11:08
Veronica Verho muistelee saamiaan ilkeitä kommentteja: "Yksi jätkäporukka juoksi meni perääni ja..."

Veronica Verho ja Juhani Koskinen kertoivat somessa ostaneensa yhteisen kodin.

Posseen toissa kaudella liittynyt vloggaaja Veronica Verho ja hänen Sohvaperunat-sarjasta tuttu puolisonsa Juhani Koskinen ovat ostaneet yhteisen kodin. Verho ja Koskinen kertoivat asiasta omilla Instagram-tilileillään jouluna. 

– Päätettiin ostaa joululahjaksi meille oma koti Helsingistä. Päällimmäiset fiilikset ovat iso onni ja odotus siitä et päästää jo muuttamaan, Verho kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä. 

– Nyt kävi niin, että me ostettiin itellemme joululahjaksi koti. Eihän se Punavuori mikään Portsa oo, mut annetaan mahdollisuus.
Kaikkein tärkeimmän ihmisen kanssa home is where your heart is, vai miten se meni? Pitäkää Koivut ja Redford, Koskinen muuttaa! Turusta kotoisin oleva Koskinen puolestaan sanaili.

Verho kertoi aikaisemmin MTV Uutisille kaksikon rakkauden alkaneen ystävyydestä. Rakkaus syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa alkuvuodesta pitkästä aikaa molempien kotikaupungissa Turussa, jossa Sohvaperunat-sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Koskinen edelleen asui. Verho kaupungista pois ollessaan 17-vuotias. 

– Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoi.

Vloggaajan mukaan paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi moni muukin asia. 

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho hehkui onnellisena. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja