Juontaja Veronica Verho ja Juhani Koskinen kihlautuivat: "Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki"

3:19
Posse-tähti Veronica Verhon suhde syveni keskellä koronavirusepidemiaa – juontaja paljastaa, kuinka lähipiiri suhtautui uuteen kumppaniin

Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen ja juontajatubettaja Veronica Verho ovat menneet kihloihin.

Possesta tuttu Veronica Verho paljasti Instagramissa viikonlopun aikana menneensä kihloihin poikaystävänsä Sohvaperunoista tutun Juhani Koskisen kanssa.

Pariskunta oli kihlautunut jo talvella, mutta ilmoitti asiasta julkisuuteen vasta kuukausia myöhemmin yhteiskuvien kera.

–23.1. Huusin onnesta häkeltyneenä apua joo kyllä tottakai tahdon. Se oli elämäni ihanin ja ikimuistoisin lumikenkäkävelyretki. Tätä ihmistä rakastan äärettömästi, Verho kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Verho julkaisi parista Instagramiin romanttisia kihlakuvia. Yhdessä otoksessa tubettaja on miehensä reppuselässä. Julkaisu on saanut runsaasti onnitteluja sosiaalisessa mediassa.

Verho ja Koskinen kertoivat viime vuoden lopulla ostaneensa yhteisen asunnon Helsingistä. Molemmat ovat lähtöisin Turusta, mutta eivät tunteneet toisiaan vielä silloin, kun Verhokin asui vielä synnyinseuduillaan.

Verho paljasti MTV Uutisille, että rakkaus syttyi pikkuhiljaa, kun kaksikko tapasi toisensa alkuvuodesta 2020 pitkästä aikaa juurikin Turussa. Verhon mukaan paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi moni muukin asia.

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho hehkui onnellisena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja